ΑΕΚ Β': Τη Δευτέρα η πρώτη προπόνηση - Στις 9 Αυγούστου φεύγει για Πήλιο

ΑΕΚ Β': Τη Δευτέρα η πρώτη προπόνηση - Στις 9 Αυγούστου φεύγει για Πήλιο
Photo Credits: INTIME

Στις 9 Αυγούστου είναι προγραμματισμένος φιλικός αγώνας με την Κηφισιά στο Ζηρίνειο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Β’ ξεκινάει την προετοιμασία της!

Η δεύτερη ομάδα της Ένωσης, μπαίνει στο γήπεδο την Δευτέρα στις 19:00 . Ο νέος προπονητής της ομάδας Νίκος Κούστας και οι συνεργάτες του αρχίζουν δουλειά με τους ποδοσφαιριστές και για το πρώτο δεκαήμερο θα κάνουν προπονήσεις στα Σπάτα. Στις 9 Αυγούστου είναι προγραμματισμένος φιλικός αγώνας με την Κηφισιά στο Ζηρίνειο και την επόμενη μέρα η αποστολή θα αναχωρήσει για το Πήλιο

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Για τη Δευτέρα 31 Ιουλίου στις 7 μμ είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ Β εν όψει της σεζόν 2023-24 στη Super League 2. Ο νέος προπονητής της ομάδας Νίκος Κούστας και οι συνεργάτες του αρχίζουν δουλειά με τους ποδοσφαιριστές και για το πρώτο δεκαήμερο θα κάνουν προπονήσεις στα Σπάτα.

Στις 9 Αυγούστου είναι προγραμματισμένος φιλικός αγώνας με την Κηφισιά στο Ζηρίνειο και την επόμενη μέρα η αποστολή θα αναχωρήσει για το Πήλιο, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στο διάστημα αυτό η ΑΕΚ Β θα παίξει φιλικούς αγώνες με Μαγνησιακό (16/8) και Νίκη Βόλου (20/8) ενώ ενδέχεται να δώσει έναν ακόμα αγώνα πριν την επιστροφή της στις 23 Αυγούστου.

Η προετοιμασία και οι φιλικοί αγώνες θα συνεχιστούν στην Αθήνα. Η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 είναι προγραμματισμένη για το σαββατοκύριακο 23-24/9/2023.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X