Εξελίξεις: Παραιτήθηκε ο Μηταράκης, τον αντικατέστησε ο Οικονόμου - Νέος υπουργός Αθλητισμού ο Βρούτσης!

Εξελίξεις: Παραιτήθηκε ο Μηταράκης, τον αντικατέστησε ο Οικονόμου - Νέος υπουργός Αθλητισμού ο Βρούτσης!

Αναταραχές στην κυβέρνηση μετά τις... βουτιές Μηταράκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης, υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή.

Υπουργός Προστασίας του Πολίτη τοποθετείται ο νυν Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου.

Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με αρμοδιότητα τα ζητήματα Αθλητισμού, τοποθετείται ο βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης.

Η ορκωμοσία των νέων υπουργών ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 19:00, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Κόστισαν… οι βουτιές;

Όπως είχε αποκαλύψει η στήλη «Θεωρείο» της Καθημερινής, ο (πρώην) υπουργός Προστασίας του Πολίτη εμφανίστηκε σε μακρινό νησί (δεν γνωρίζουμε ποιο), για να ξεκινήσει τις διακοπές του, ενώ η Ελλάδα καιγόταν

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές επιβιβάστηκε μάλιστα και σε ένα σκάφος όπου έμεινε για αρκετές ώρες και το απόγευμα επέστρεψε στην Αθήνα, με τους λουόμενους να αναρωτιούνται αν όντως το άτομο που έβλεπαν ήταν ο ίδιος ο υπουργός.

Το δημοσίευμα της Καθημερινής:

«Ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος.

Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες, και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…».

Πηγή: The Standard

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X