Μπέκαμ για Μέσι: «Η απόκτησή του είναι σαν να κατακτάς το Παγκόσμιο Κύπελλο»

Μπέκαμ για Μέσι: «Η απόκτησή του είναι σαν να κατακτάς το Παγκόσμιο Κύπελλο»
Photo Credits: INTIME

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της μεταγραφής του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στο “Athletic” όπου αναφέρθηκε σε όλες τις λεπτομέρειες της συμφωνίας της Ίντερ Μαϊάμι με τον Λιονέλ Μέσι.

Η αφήγησή του άρχισε από όσα συνέβησαν πριν από δέκα χρόνια, όταν μπήκε η ιδέα για τη δημιουργία της ομάδας και η Ίντερ Μαϊάμι δεν υπήρχε ακόμα. «Πάντα είχα στο μυαλό μου να φέρω τον Μέσι. Δεν υπάρχει καλύτερος. Όλα ξεκίνησαν με μια συζήτηση με τους συνεργάτες μου, τον Χοσέ και τον Χόρχε Μας την ώρα που πίναμε ένα ποτήρι κρασί” ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια αποκάλυψε το πρώτο ραντεβού με την πλευρά του Μέσι το οποίο έγινε το 2019 στη Βαρκελώνη: “Τον Σεπτέμβριο του 2019 πήραμε ένα αεροπλάνο και πήγαμε από το Λονδίνο στη Βαρκελώνη μυστικά. Φάγαμε σε ένα ξενοδοχείο με τον πατέρα του Μέσι και αρχίσαμε τη συζήτηση. Εκεί του καταστήσαμε σαφές ότι θα θέλαμε μία ημέρα να δούμε τον Μέσι στο Μαϊάμι.

Γνωρίζαμε ότι τότε δεν ήταν ακόμα η σωστή στιγμή. Τότε ο Χόρχε Μας έκανε εξαιρετική δουλειά για να δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον αναλύοντας τη μεγάλη σημασία της απόφασης του Μέσι να μετακομίσει μία μέρα στο MLS”.

Έπειτα αποκάλυψε την αντίδρασή του όταν έμαθε ότι ο Μέσι ανακοίνωσε την απόφασή του να αγωνιστεί στην Ίντερ Μαϊάμι: Ήμουν με την οικογένειά μου στην Ιαπωνία για διακοπές. Το τηλέφωνο μου δεν σταμάτησε να δονείται. Η Βικτόρια μου είπε να το κλείσω. Ήταν πέντε το πρωί. Φόρεσα τα γυαλιά μου και είπε “Έρχεται ο Λίο”. Και τώρα το λέω και ανατριχιάζω.

Νικήσαμε τον ανταγωνισμό για να πάρουμε τον καλύτερο που έπαιξε ποτέ το άθλημα. Για μια ομάδα η οποία υπάρχει εδώ και τρία χρόνια είναι σαν να κατακτάς το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ένα συναίσθημα το οποίο μοιάζει μόνο με αυτό που νιώθεις όταν βάζει το νικητήριο τέρμα της ομάδας σου σε ένα στάδιο όπως είναι το Γουέμπλεϊ και ο κόσμος φωνάζει το όνομά σου».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X