Τελεσίγραφο της Λειψίας στη Μάντσεστερ Σίτι για τον Γκβάρντιολ

Τελεσίγραφο της Λειψίας στη Μάντσεστερ Σίτι για τον Γκβάρντιολ
Photo Credits: INTIME

Ο Γιόσκο Γκβάρντιολ είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του μεταγραφικού «παζαριού»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ηλικία μόλις 21 ετών, ο Κροάτης διεθνής κεντρικός αμυντικός, έχει εντυπωσιάσει και οι μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες κινούνται για την απόκτηση του από τη Λειψία.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η Μάντσεστερ Σίτι έχει έρθει σε συμφωνία για τα δικαιώματα του, καθώς προσφέρει 100 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του, προτείνοντας του πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες αποδοχές στα πέντε εκατ. ευρώ, ποσό που θα αποτελέσει ρεκόρ για την απόκτηση αμυντικού στην Αγγλία.

Η διοίκηση της Λειψίας, η οποία δαπάνησε μόλις 19 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει πριν από 1,5 χρόνο από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έστειλε τελεσίγραφο στην πρωταθλήτρια Αγγλίας ζητώντας να ολοκληρωθεί η μεταγραφή έως τις 12 Αυγούστου, πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν στη Γερμανία. Αν έως τότε δεν έχουν μπει οι υπογραφές, τότε ξεκαθάρισε πως ο Κροάτης άσος θα μείνει στη Λειψία και την επόμενη χρονιά.

Ο διεθνής αμυντικός έχει ρήτρα εξαγοράς 100 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιο του και ο Πεπ Γκουαρντιόλα τον θέλει για παρτενέρ του Ρούμπεν Ντίας στην άμυνα των «πολιτών», καθώς αναμένεται ν’ αποχωρήσει ο Εϊμερίκ Λαπόρτ από την πρωταθλήτρια Αγγλίας και Ευρώπης.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X