Φιλική νίκη της Γιουβέντους επί της Μίλαν στα πέναλτι (VIDEO)

Φιλική νίκη της Γιουβέντους επί της Μίλαν στα πέναλτι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Γιουβέντους νίκησε τη Μίλαν με 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι, σε ένα φιλικό προετοιμασίας στο Κάρσον της Καλιφόρνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι δύο ομάδες της Serie A πρόσφεραν μια ενδιαφέρουσα ώρα παιχνιδιού στο «Dignity Health Sports Park», έδρα των Λος Άντζελες Γκάλαξι (MLS), προτού οι αλλαγές χαλάσουν την εικόνα στο τέλος του αγώνα.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός της Γερμανίας, Μάλικ Τιάου, έβαλε μπροστά τη Μίλαν στο 23ο λεπτό, όμως η  Γιουβέντους αντέδρασε και ισοφάρισε δέκα λεπτά αργότερα με τον Ντανίλο.

Η Μίλαν ανέκτησε το προβάδισμα στο 39′ με σουτ του Ολιβιέ Ζιρού, αλλά οι «μπιανκονέρι» ισοφάρισαν εκ νέου με τον αμυντικό τους, Ντανιέλε Ρουγκάνι.

Το παιχνίδι, το οποίο αποτελεί μέρος της καλοκαιρινής περιοδείας «Soccer Champions Tour», κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, με τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα της Γιουβέντους, Κάρλο Πινσόλιο, να σταματά τρεις προσπάθειες της Μίλαν για να εξασφαλίσει τη νίκη.

Και οι δύο ομάδες θα ολοκληρώσουν την περιοδεία τους στις ΗΠΑ με αγώνες με ισπανικές ομάδες: η Μίλαν αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στο Λας Βέγκας την Τετάρτη και η Γιουβέντους αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Ορλάντο την Πέμπτη.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X