«Η Αρμάνι Μιλάνο δίνει 5 εκατομμύρια ευρώ για διετές συμβόλαιο στον Μίροτιτς»

«Η Αρμάνι Μιλάνο δίνει 5 εκατομμύρια ευρώ για διετές συμβόλαιο στον Μίροτιτς»
Photo Credits: INTIME

Η Αρμάνι Μιλάνο παρουσιάζεται ως το μεγάλο φαβορί για την υπογραφή του Νίκολα Μίροτιτς και προσφέρει στον Μαυροβούνιο πάουερ φόργουορντ 5 εκατομμύρια ευρώ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το… σίριαλ για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του «Μίρο» καλά κρατεί και οι πρωταθλητές Ιταλίας έχουν επιστρέψει στην pole position για την υπογραφή του.

Στις αρχές του καλοκαιριού η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα «ακουγόταν» πως έχει φτάσει σε συμφωνία με τον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα, αλλά ο Ιταλός τεχνικός τόνιζε πως η Αρμάνι δεν έχει το κατάλληλο μπάτζετ για να δελεάσει τον έμπειρο παίκτη. Ωστόσο, μετά διαδοχικά «ναυάγια» σε διαφαινόμενες συμφωνίες με ομάδες από τη Σερβία (Παρτιζάν) και την Ελλάδα (Ολυμπιακός), φαίνεται πως ο σύλλογος από το Μιλάνο είναι ξανά στην πρώτη θέση της… κούρσας.

Σύμφωνα με την “Corriere della Sera” η Αρμάνι δίνει 2,5 εκατομμύρια τη σεζόν στον Μίροτιτς για συμβόλαιο 2+1 ετών. Με άλλα λόγια, αν ο Μαυροβούνιος αποφασίσει να πάει στην Ιταλία θα πάρει 5 εκατ. ευρώ για την επόμενη διετία και… βλέπουμε.

Μάλιστα, στο σχετικό ρεπορτάζ σημειώνεται πως το Μιλάνο προσφέρει στον Μίροτιτς αυτό ακριβώς που ζητάει: έναν συνδυασμό μπασκετικών φιλοδοξιών με μια ποιοτική ζωή.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X