Ντέλε Άλι: «Aναστατωμένος» o Ντάιερ που δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον στενό του φίλο να νικήσει τους δαίμονές του

Ντέλε Άλι: «Aναστατωμένος» o Ντάιερ που δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον στενό του φίλο να νικήσει τους δαίμονές του
Photo Credits: INTIME

Ο Έρικ Ντάιερ δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του καθώς μίλησε για την αγωνία και τη λύπη του που δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον αγαπημένο του φίλο Ντέλε Άλι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντέλε Άλι ολοκλήρωσε πρόσφατα έξι εβδομάδες αποτοξίνωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς αντιμετώπιζε τον εθισμό του σε υπνωτικά χάπια και άλλα ζητήματα ψυχικής υγείας που σχετίζονται με την κακοποίηση που υπέστη στην παιδική του ηλικία, λεπτομέρειες για τις οποίες αποκάλυψε για πρώτη φορά κατά την επιστροφή του στην Αγγλία αυτόν τον μήνα σε μια συγκλονιστική συνέντευξη στον Γκάρι Νέβιλ.

«Είμαι αναστατωμένος με τον εαυτό μου και απογοητευμένος με τον εαυτό μου που δεν έκανα περισσότερα», είπε ο αμυντικός των Spurs, Έρικ Ντάιερ, καθώς αναλογιζόταν τις αποκαλύψεις του στενού του φίλου. «Ήμουν μαζί του μόλις μια εβδομάδα πριν, όταν ήταν στο γάμο μου. Όταν ήταν σε αποτοξίνωση -και ήξερα ότι ήταν σε απεξάρτηση- του μίλησα μερικές φορές και του έστειλα μήνυμα, γιατί έκανα τον γάμο μου. Του είπα «δεν ξέρω αν θα καταφέρεις να έρθεις», γιατί προφανώς ήξερα τι περνούσε. Και το πρώτο πράγμα που απάντησε είναι ότι τον προσέβαλα που τον ρώτησα αν επρόκειτο να είναι εκεί. Του φαινόταν αδιανόητο ότι δεν επρόκειτο να είναι εκεί, παρά τα όσα περνούσε. Ο Ντέλε έχει χρυσή καρδιά, έχει πραγματικά ».

Ο Άλι έφτασε στην Τότεναμ από την Μίλτον Κέινς Ντονς το καλοκαίρι του 2015, ένα χρόνο μετά την είσοδο του Ντάιερ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ήταν 19 ετών και ο Ντάιερ 21 όταν γνωρίστηκαν. Είχαν πολύ διαφορετικές ανατροφές, αλλά δημιούργησαν μια φιλία και, για ένα διάστημα, η καριέρα τους εκτυλίχθηκε παράλληλα.

Ο Ντάιερ είπε ότι γνώριζε «αρκετά» αλλά δεν αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για τα παιδικά του χρόνια. «Πριν από πολύ καιρό, πήγα στο Μίλτον Κέινς μαζί του και μου έδειξε πού μεγάλωσε. Μου έδειξε τα πάντα, οπότε γνώριζα το περίγραμμα της εικόνας, το πλαίσιο, αλλά όχι την ίδια την εικόνα».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X