Ο Μπρόνι Τζέιμς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ο Μπρόνι Τζέιμς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Photo Credits: INTIME

Ευχάριστα νέα για τον γιο του ΛεΜπρόν Τζέιμς, Μπρόνι, αφού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την καρδιακή προσβολή που υπέστη προ ημερών και αναρρώνει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπρόνι Τζέιμς είναι καλά. Ο γιος του ΛεΜπρόν Τζέιμς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε σπίτι του, προς ανακούφιση του περιβάλλοντός του.

Υπενθυμίζεται ότι προ τριών ημερών ο 18χρονος περιφερειακός υπέστη καρδιακή προσβολή σε προπόνηση του Κολεγίου του USC σοκάροντας τον κόσμο. Ο ΛεΜπρόν με post του στο twitter δύο μέρες αργότερα γνωστοποίησε ότι ο γιος του ήταν καλύτερα και ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη, με τα νέα τελικά να είναι ευχάριστα.

Με βάση όσα έγιναν γνωστά από την ανακοίνωση του νοσοκομείου που νοσηλεύτηκε ο Μπρόνι, ο νεαρός φόργουορντ είχε τις αισθήσεις του όταν μεταφέρθηκε στην κλινική και σε καλή κατάσταση, κάτι που οφειλόταν και στην άμεση αντίδραση του ιατρικού επιτελείου του USC.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν η σοβαρή περιπέτεια της υγείας του Τζέιμς θα έχει ως αποτέλεσμα να χρειαστεί να αποσυρθεί από τα παρκέ. Την δεδομένη στιγμή ωστόσο αυτό είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει τον ίδιο και την οικογένειά του.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X