Εξελίξεις στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ πριν την ΑΕΚ: Πουλάει τον Σούταλο και κρατάει Πέτκοβιτς, Λιβάκοβιτς, Ιβάνουσεκ

Εξελίξεις στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ πριν την ΑΕΚ: Πουλάει τον Σούταλο και κρατάει Πέτκοβιτς, Λιβάκοβιτς, Ιβάνουσεκ
Photo Credits: INTIME

H διοίκηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ αποφάσισε να πουλήσει τον Σούταλο για να... σώσει τη χρονιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η διοίκηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αντιπάλου της ΑΕΚ στο Champions League, αποφάσισε να πουλήσει τον Σούταλο για να… σώσει τη χρονιά, μιας και οικονομικά βρίσκεται σε κακή κατάσταση.

Παρά την τεσσάρα στη Αστάνα, το κλίμα δεν είναι το ιδανικό στην Ντιναμό, μιας και η οικονομική αβεβαιότητα στερεί σημαντικές λύσεις και κάθε μέρα που περνά οι ελπίδες πέφτουν στην πώληση του Γκβάρντιολ (20% της πώλησης θα πάει στην Ντιναμό). Η παρουσία στους ομίλους του Champions League είναι μονόδρομος, ενώ η διοίκηση σκέφτεται και άλλους τρόπους για να βάλει χρήματα στα ταμεία της. Σούταλο, Πέτκοβιτς, Λιβάκοβιτς και ο Ιβάνουσεκ είναι στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων και το βράδυ της Τετάρτης η διοίκηση πήρε αποφάσεις για το μέλλον τους.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε να παραχωρηθεί ο Γιόσιπ Σούταλο, αρκεί η πρόταση που θα έρθει στα ταμεία να αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ. Φιορεντίνα και Άγιαξ προέβησαν σε κρούσεις (12 εκατ. ευρώ) που δεν ικανοποίησαν, ενώ τον παίκτη θέλει και η Νάπολι. Οι Κροάτες αισιοδοξούν πως θα πάρουν αυτά τα χρήματα για τον 23χρονο αμυντικό και αν συμβεί αυτό, τότε, θα σταματήσουν κάθε σκέψη πώλησης του διεθνή φορ, Πέτκοβιτς, αλλά και του εξαιρετικού εξτρέμ, Ιβάνουσεκ (πέτυχε χατ τρικ κόντρα στην Αστάνα).

Αλλωστε, ο Μπίστσαν επιμένει πως στην άμυνα υπάρχουν λύσεις, όχι όμως και στην επίθεση. Οσον αφορά τον Λιβάκοβιτς, ο έμπειρος γκολκίπερ έχει πρόταση από τη Φενέρ και μια ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, και θα παραχωρηθεί, μόνο αν το ζητήσει ο ίδιος από τη διοίκηση.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X