Ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Νταβίντ Σίλβα

Ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Νταβίντ Σίλβα
Photo Credits: INTIME

Ανακοίνωσε ότι κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Νταβίντ Σίλβα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την απόφασή του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη πριν από μερικές μέρες, ανακοίνωσε ο 37χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός, Νταβίντ Σίλβα!

Ανακοίνωσε ότι κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Νταβίντ Σίλβα!

Ο 37χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός είχε σκοπό να αγωνιστεί για μία ακόμα σεζόν στη La Liga φορώντας τη φανέλα της Σοσιεδάδ, ωστόσο η ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη πριν από μερικές μέρες του άλλαξε τα σχέδια, «αναγκάζοντάς» ουσιαστικά να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

«Σήμερα είναι μια θλιβερή μέρα για εμένα. Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω αυτό στο οποίο αφιέρωσα ολόκληρη τη ζωή μου. ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω τους συμπαίκτες μου, οι οποίοι πάντα ήταν σαν οικογένεια για εμένα. Θα μου λείψετε πάρα πολύ, όπως και οι φίλαθλοι των ομάδων για τις οποίες αγωνίστηκα. Σας ευχαριστώ γιατί δίπλα σας με κάνατε να αισθανθώ σαν στο σπίτι μου», ανέφερε στο βίντεο που δημοσίευσε.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X