Άραβας και με τη βούλα ο Χέντερσον: Ανακοινώθηκε από την Αλ-Ετιφάκ

Άραβας και με τη βούλα ο Χέντερσον: Ανακοινώθηκε από την Αλ-Ετιφάκ
Photo Credits: INTIME

Στην επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του Τζόρνταν Χέντερσον προέβη η Αλ Ιτιφάκ, με τον Άγγλο να υπογράφει τριετές συμβόλαιο ύψους 30 εκατομμυρίων λιρών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Και με τη… βούλα παίκτης της Αλ-Ετιφάκ είναι ο Τζόρνταν Χέντερσον, καθώς ο σύλλογος από τη Σαουδική Αραβία, αλλά και η Λίβερπουλ, ανακοίνωσαν σήμερα τη μεταγραφή του Άγγλου μέσου.

Τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Αλ-Ετιφάκ θα καταβάλει περίπου 12 εκατομμύρια λίρες συν μπόνους επίτευξης στόχων για τον Χέντερσον, ο οποίος αποχωρεί από το «Άνφιλντ» μετά από 12 χρόνια. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Χέντερσον θα έχει εβδομαδιαίες αποδοχές περίπου 700.000 λίρες.

Στην Αλ-Ετιφάκ ο Χέντερσον θα… ανταμώσει ξανά με τον -άλλοτε συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ- Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος ανέλαβε στις αρχές Ιουλίου την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τρία χρόνια. Ο Χέντερσον εντάχθηκε στο δυναμικό της Λίβερπουλ το 2011, προερχόμενος από τη Σάντερλαντ, και πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού μετά την αποχώρηση του Τζέραρντ για τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, το 2015.

Ο Χέντερσον αγωνίστηκε σε σχεδόν 500 αναμετρήσεις με τη Λίβερπουλ σε όλες τις διοργανώσεις και κατέκτησε -μεταξύ άλλων- την Premier League και το Champions League, καθώς επίσης το Κύπελλο Αγγλίας, δύο League Cup, το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων και το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X