Κατά του play-in της Euroleague o Πάντερ που προτείνει All Star Game

Κατά του play-in της Euroleague o Πάντερ που προτείνει All Star Game
Photo Credits: INTIME

Κατά του συστήματος play-in που ενέκρινε για τη νέα σεζόν η Euroleague, τίθεται ο Κέβιν Πάντερ, ο οποίος προτείνει κάτι διαφορετικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως και στο ΝΒΑ, οι έξι πρώτες ομάδες θα έχουν εγγυημένη θέση στα πλέι οφ, αλλά ο 7ος, ο 8ος, ο 9ος και ο 10ος θα πρέπει να αγωνιστούν σε επιπλέον παιχνίδια για να μπουν στην τελική οκτάδα. «Δεν μου αρέσει. Έχουμε 34 παιχνίδια. Καλύτερα να κερδίσεις τη συμμετοχή σου στα πλέι οφ σε αυτά τα 34 ματς», είπε ο αρχηγός της Παρτιζάν σε συνέντευξή του στο podcast του Ντονάτας Ουρμπόνας.

Και συνέχισε: «Λυπάμαι, αλλά αυτό το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Το ταλέντο σε όλες τις ομάδες είναι πολύ υψηλό για να το βάλεις σε ένα παιχνίδι play-in. Δεν ξέρω αν οι αγώνες αυτοί θα επιμήκυναν πολύ τη σεζόν, αλλά θα πρέπει να ληφθεί υπόψη. Η σεζόν είναι ήδη μεγάλη και έντονη. Οι παίκτες ανταγωνίζονται σκληρά σε αυτά τα 34 παιχνίδια».

Και κατέληξε κάνοντας τη δική του πρόταση: «Νομίζω ότι θα ήταν φανταστικό ένα All-Star Game. Νομίζω ότι θα ήταν υπέροχο και για το μάρκετινγκ.  Δεν υπάρχουν αγώνες play-in. Προσθέστε μια σειρά All-Star και πλέι οφ αντί για το Final Four».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X