Χάμες Ροντρίγκες: Κλείνει στη Σάο Πάουλο

Χάμες Ροντρίγκες: Κλείνει στη Σάο Πάουλο
Photo Credits: INTIME

Ο Χάμες Ροντρίγκες αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Βραζιλία, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με τη Σάο Πάουλο για συμβόλαιο δύο ετών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το νέο σταθμό της καριέρας του φαίνεται πως βρήκε ο Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός σταρ, ύστερα από την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, βρισκόταν σε αναζήτηση ομάδας, με τη Σάο Πάουλο να είναι εκείνη που βρίσκεται μία “ανάσα” από την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, με τον 32χρονο μεσοεπιθετικό να ταξιδεύει στη Βραζιλία προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών.

Την περσινή σεζόν ο Χάμες πραγματοποίησε 23 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα, σημειώνοντας πέντε γκολ και μοιράζοντας δύο ασίστ. Ωστόσο, αποχώρησε από τον Ολυμπιακό πριν από την ολοκλήρωση της σεζόν, ύστερα από απόφαση των διοικούντων την ομάδα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X