Μήνυση στον Ζάιον: Χρωστάει σε δάνειο 2 εκατ. δολάρια

Μήνυση στον Ζάιον: Χρωστάει σε δάνειο 2 εκατ. δολάρια
Photo Credits: INTIME

Τα προβλήματα του Ζάιον Ουίλιαμσον δεν περιορίζονται μόνο μέσα στο παρκέ, αλλά και έξω από αυτό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο άσος των Πέλικανς, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς που τον έχουν εμποδίσει να εκτοξεύσει το ταλέντο και την καριέρα του, αντιμετωπίζει τώρα και δικαστικά-οικονομικά προβλήματα .

Και αυτό διότι η εταιρεία Ankr PBC μήνυσε τον Ζάιον και την οικογένειά του για οφειλή 2 εκατομμυρίων δολαρίων, που προκύπτει από ανεξόφλητο δάνειο. Η οικογένεια του Ουίλιαμσον, η μητέρα του και ο πατριός του, φέρεται να δανείστηκαν αυτά τα χρήματα για να επενδύσουν σε ακίνητα και τις προσωπικές επιχειρήσεις τους.

Στις 21 Αυγούστου 2022, η οικογένεια ζήτησε παράταση 2 εβδομάδων για την αποπληρωμή του δανείου. Η συμφωνία επετεύχθη, χωρίς όμως να προχωρήσει η διαδικασία από πλευρά των Ουίλιαμσον, με το οφειλόμενο ποσό να ανέρχεται στα 1,8 εκατομμύρια δολάρια.

Υπενθυμίζεται πως τα συμβόλαια του Ζάιον Ουίλιαμσον έως τώρα στο ΝΒΑ του έχουν αποφέρει πάνω από 44 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το φετινό του συμβόλαιο προβλέπει 34 εκατομμύρια τον χρόνο.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X