Η Μπέτις ανακοίνωσε την απόκτηση του Ίσκο με video εμπνευσμένο από το Game of Thrones

Η Μπέτις ανακοίνωσε την απόκτηση του Ίσκο με video εμπνευσμένο από το Game of Thrones
Photo Credits: INTIME

Στην Μπέτις φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ίσκο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπέτις θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Ίσκο, με τους Ανδαλουσιανούς να τον αποκτούν για μία σεζόν και να ανακοινώνουν το deal με ένα video εμπνευσμένο από διάσημη σκηνή του Game of Thrones.

Μετά από οκτώ μήνες ποδοσφαιρικής απραξίας και την αποχώρησή του από την Σεβίλλη, ο Ίσκο επιστρέφει στην πόλη, όχι όμως για να ξαναφορέσει τη φανέλα της επτάκις κατόχου του Europa League αλλά για να αγωνιστεί για τη μεγάλη αντίπαλό της, την Μπέτις.

Οι βερδιμπλάνκος έκαναν μεγάλες προσπάθειες να τον πείσουν να αποδεχτεί την πρότασή τους και τελικά τα κατάφεραν, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία και τη διοίκηση των πρασίνων της Σεβίλλης να ανακοινώνει την απόκτησή του για έναν χρόνο.

Φρόντισε μάλιστα να το κάνει με έναν άκρως εντυπωσιακό τρόπο, με ένα video εμπνευσμένο από διάσημη σκηνή του Game of Thrones με πρωταγωνιστή τον ήρωα Τζον Σνόου, με τον Ίσκο να ορκίζεται πως θα υπηρετεί την Μπέτις αυτή τη νύχτα και πολλές ακόμη που θα ακολουθήσουν.

Σημειώνεται πως ο Ίσκο θα βρει στην Μπέτις τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην Μάλαγα, ενώ θα αποτελέσει το έκτο θερινό μεταγραφικό απόκτημα για τους Ανδαλουσιανούς έπειτα από τους Αγιόθε Πέρεθ, Μαρκ Ρόκα, Έκτορ Μπεγερίν, Μαρκ Μπάρτρα και Τσάντι Ριάντ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X