Υπογράφει και παίζει την Κυριακή ο Ταχτσίδης

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tachtsidisΤην υπογραφή του στο συμβόλαιο του με την Τορίνο, αναμένεται να βάλει ο Παναγιώτης Ταχτσίδης. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, βρίσκεται στο Τορίνο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας με την τοπική ομάδα.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, ο νεαρός μέσος αναμένεται να κάνει ντεμπούτο την Κυριακή με την φανέλα της νέας του ομάδας. Η Τορίνο υποδέχεται την Φιορεντίνα την Κυριακή, και ο τεχνικός της Τορίνο εξετάζει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει τον Ταχτσίδη είτε ξεκινώντας τον στο βασικό σχήμα, είτε περνώντας τον ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο. Άλλωστε, πιστεύει πολύ στις ικανότητες του, ενώ και ο ίδιος ο Ταχτσίδης επιθυμεί να παίζει όσο περισσότερο γίνεται, για να διεκδικήσει μια θέση στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X