Μετακομίζει στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός για τους εντός έδρας αγώνες των ομίλων του Europa ή του Champions League

Μετακομίζει στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός για τους εντός έδρας αγώνες των ομίλων του Europa ή του Champions League
Photo Credits: INTIME

Στο ΟΑΚΑ θα μετακομίσει ο Παναθηναϊκός για τη διεξαγωγή των εντός έδρας αναμετρήσεων στη φάση ομίλων Europa League ή Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οριστικοποίηση συμμετοχής του Παναθηναϊκού σε φάση ομίλων Europa League ή Champions League, θα φέρει αυτόματα «μετακόμιση» στο ΟΑΚΑ για τη διεξαγωγή των εντός έδρας αναμετρήσεων.

Η σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού στη Σλοβακία επί της Ντνίπρο, του δίνει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στον γ’ προκριματικό γύρο. Μαζί του εξασφαλίζει και τη δεδομένη συμμετοχή σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης, επτά χρόνια μετά.

Μίνιμουμ Europa League, με το όνειρο για Champions League να παραμένει ανοιχτό, όσο και δύσκολο καθώς θα περιμένει η Μαρσέιγ. Αν οι Πράσινοι «σφραγίσουν» την πρόκριση κόντρα στη Ντνίπρο, τότε αυτόματα θα οδηγηθούν σε αναγκαστική αλλαγή έδρας ενόψει της φάσης των ομίλων όποιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης τους φιλοξενήσει.

Για το Champions League δεν γίνεται καν συζήτηση, δεν μπορούν να διεξαχθούν ματς στη Λεωφόρο και το ΟΑΚΑ είναι δεδομένο. Αυτό φαίνεται πως θα συμβεί και με το Europa League, αν και ακόμα δεν υπάρχει οριστική απόφαση για τη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Τα στάνταρ που θέτει η UEFA δεν μπορούν να εκπληρωθούν στην ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού. Οπότε τα εντός παιχνίδια, θα πρέπει να διεξαχθούν στο ΟΑΚΑ.

Όπως φαίνεται λοιπόν, η πρόκριση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ντνίπρο, φέρνει εντός έδρας αναμετρήσεις στη φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης στο ΟΑΚΑ. Επιλογή που είναι αναγκαστική λόγω των προδιαγραφών και των απαιτήσεων της διοργανώτριας UEFA.

Ακόμη κι έτσι, στο Στάδιο ο Παναθηναϊκός έχει να θυμάται ιστορικές ευρωπαϊκές βραδιές που σημάδεψαν την ιστορία του.

Πηγή: sdna.gr

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X