Προς απαγόρευση μετακίνησης οπαδών στο ζευγάρι Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ

Προς απαγόρευση μετακίνησης οπαδών στο ζευγάρι Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ
Photo Credits: INTIME

Η επικινδυνότητα για την ασφάλεια των αγώνων του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ, οδηγεί τις αρχές και την UEFA στην απόφαση να απαγορευτεί η μετακίνηση οπαδών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τη στιγμή που έγινε η κλήρωση και έβγαλε ως πιθανό ζευγάρι για την γ’ προκριματική φάση του Champions League το Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ, οι πάντες θορυβήθηκαν. Αν το Τριφύλλι πάρει την πρόκριση επί της Ντνίπρο, που είναι και ο βασικός στόχος αυτή τη στιγμή, τότε θα βρει στο δρόμο του τους Γάλλους. Αυτό σημαίνει αυτόματα… καμπανάκι κινδύνου.

Οι μνήμες των όσων έγιναν στο Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ είναι ακόμη νωπές. Παράλληλα, είναι γνωστό πως οι Μασσαλοί εμπλέκονται διαρκώς σε επεισόδια. Η κατάσταση γίνεται ακόμη δυσκολότερη, στο ενδεχόμενο που η Ντινάμο Ζάγκρεμπ παίξει με την ΑΕΚ. Με τα δύο ματς στην Αθήνα να διεξάγονται την ίδια εβδομάδα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα στη Σλοβακία του Παναθηναϊκού επί της Ντνίπρο και της Ντινάμο στο Ζάγκρεμπ επί της Αστάνα, οδηγούμαστε προς τα εκεί.

Το να… σουλατσάρουν Κροάτες και Γάλλοι στην Αθήνα, είναι το τελευταίο πράγμα που θα ήθελαν οι αρχές. Έτσι, χωρίς ακόμη να έχει υπάρξει κάποια επίσημη επαφή καθώς ο Παναθηναϊκός έχει στο μυαλό του μόνο τη Ντνίπρο, το πιθανότερο σενάριο είναι να οδηγηθούμε σε αναμετρήσεις που δε θα έχουν φιλοξενούμενους οπαδούς.

Και η Μαρσέιγ θα ήθελε να αποφύγει τέτοιους μπελάδες, ενώ η UEFA που συνήθως θέλει παρουσία εκτός έδρας οπαδών, στην προκειμένη περίπτωση ισχύει το αντίθετο λόγω της υψηλής επικινδυνότητας για επεισόδια, αν υπάρξουν φιλοξενούμενοι Παναθηναϊκοί στη Μασσαλία και Μασσαλοί στη Λεωφόρο.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά τη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Ντνίπρο. Αν όλα πάνε καλά και το Τριφύλλι προκριθεί οριστικά, τότε οδηγούμαστε σε απόφαση για μη μετακίνηση οπαδών στα ματς του γ’ προκριματικού γύρου του Champions League.

Πηγή: sdna.gr

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X