Οι έδρες βγάζουν... κουπόνι

Οι έδρες βγάζουν... κουπόνι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

erdingΗ έδρα αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης της Σεντ Ετιέν με την Εβιάν. Με τους γηπεδούχους να έχουν μεγάλο προβάδισμα για την νίκη. Έστω και χωρίς τον Ρόσι,  η Φιορεντίνα έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση απέναντι στην Κιέβο.

113. Σεντ Ετιέν – Εβιάν

Με μοναδικό στόχο την νίκη που θα της επιτρέψει να βρεθεί στην 4η θέση της βαθμολογίας,  θα αγωνιστεί η Σεντ Ετιέν που εξακολουθεί να δίνει μάχη για το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Και αν η πρώτη τριάδα της βαθμολογίας φαίνεται καπαρωμένη από Παρί, Μονακό και Λιλ, η 4η θέση δίνει έξοδο στην Ευρώπη, για την ομάδα που θα την κατακτήσει. Οι «Στεφανουά» μετρούν τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε ματς και θα παραταχθούν με 4-2-3-1, έχοντας τον Έρντινγκ στην κορυφή της επίθεσης. Οι τρεις από τις πέντε νίκες που έχουν σημειώσει εντός έδρας έχουν συνοδευτεί με πολλά γκολ. Η Εβιάν από την άλλη πλευρά έχει σκοράρει έξι φορές σε σύνολο επτά εκτός έδρας αγώνων, ενώ δέχεται με ευκολία το γκολ.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.gr 1.50)

108. Άλκορκορν – Εσπανιόλ

Μπορεί οι δύο ομάδες να έχουν διαφορά μια κατηγορία, ωστόσο η Αλκορκόρν έκανε την έκπληξη στον περασμένο γύρο του Κυπέλλου, έχοντας αποκλείσει την Γρανάδα. Θυμίζουμε ότι οι αναμετρήσεις στον θεσμό είναι διπλές και ως εκ τούτου θα υπάρχει και επαναληπτικός.  Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν άσχημη πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ Ισπανίας και βρίσκονται στην 16η θέση του πίνακα. Η Εσπανιόλ από την άλλη πλευρά απέκλεισε στον προηγούμενη γύρο την Χαέν, με μια ισοπαλία και μια νίκη. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας και προέρχεται από ήττα με 1-0 από την Οσασούνα εκτός έδρας. Μακριά από την έδρα της συνολικά έχει πετύχει μόλις δύο νίκες σε σύνολο εννέα αγώνων.

Πρόταση: Over 2.5 (www.stoiximan.gr 2.35)

114. Φιορεντίνα – Κιέβο

Οι στόχοι των δύο ομάδων είναι διαφορετικοί. Η Κιέβο ενδιαφέρεται πως θα σώσει την κατηγορία και η Φιορεντίνα θέλει την διάκριση και στο κύπελλο. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ρόσι, οι «Βιόλα» έχουν μείνει χωρίς αξιόπιστες λύσεις στην επίθεση. Αφού τραυματίες είναι επίσης και οι Ακουϊλάνι και Κουαδράδο. Όμως παρ’ όλες τις δυσκολίες μπορούν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των φιλοξενούμενων, που θα αγωνιστούν με πολλές αλλαγές, αφού προτεραιότητα έχει δοθεί στο να σωθεί η χρονιά.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.gr 1.40)

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X