Η Τότεναμ θέλει τον Κόλο-Μουανί ως αντικαταστάτη του Κέιν

Η Τότεναμ θέλει τον Κόλο-Μουανί ως αντικαταστάτη του Κέιν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τότεναμ έχει περιέλθει σε δύσκολη θέση με την υπόθεση του Χάρι Κέιν και ψάχνει να βρει την καλύτερη λύση, σε ένα θέμα που «καίει» το σύλλογο του Λονδίνου.

Με το συμβόλαιό του να βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Κέιν να φύγει στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Έχει συνδεθεί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπάγερν Μονάχου, αν και οι Βαυαροί φαίνεται ότι «παίζουν» μόνοι τους στην παρούσα φάση.

Τώρα φαίνεται ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» θα αποκτήσουν κεντρικό επιθετικό, τον Ράσμους Χόιλουντ της Αταλάντα, με την Μπάγερν να πιέζει ολοένα και περισσότερο για την απόκτηση του Κέιν από την Τότεναμ.

Ο πρόεδρος των Σπερς, Ντάνιελ Λίβι, φέρεται να έχει περιέλθει σε πολύ δύσκολη θέση από τον κάτοχο του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του συλλόγου, τον Τζο Λιούις, ο οποίος ενημέρωσε τον 61χρονο ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επιτραπεί στον Κέιν να φύγει ως ελεύθερος το 2024.

Χάρη σε αυτή την απαίτηση του Λιούις, φαίνεται ότι ο στόχος της Μπάγερν να αποκτήσει τον αρχηγό της Εθνικής Αγγλίας, έχει ενισχυθεί σημαντικά. Και μετά από αυτή την αποκάλυψη, υπήρξαν αναφορές που συνδέουν την Τότεναμ με τον Κολό Μουανί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Δημοσιεύματα στην Αγγλία αναφέρουν ότι ο Γάλλος επιθετικός θα είναι ο «στόχος προτεραιότητας» του Ποστέκογλου, εάν τελικά αποχωρήσει ο Κέιν. Ο Ραντάλ Κολό Μουανί, απόλαυσε μια υπέροχη σεζόν πέρυσι με την Άιντραχτ, με 15 γκολ και 14 ασίστ σε 32 συμμετοχές στη Bundesliga.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X