Ο Μπράουν υπέγραψε το πιο ακριβό συμβόλαιο στο ΝΒΑ

Ο Μπράουν υπέγραψε το πιο ακριβό συμβόλαιο στο ΝΒΑ
Photo Credits: INTIME

O Tζέιλεν Μπράουν θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ, αφού συμφώνησε με τους Σέλτικς σε συμβόλαιο που θα του αποφέρει 304 εκατομμύρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Μίδας» ο Τζέιλεν Μπράουν!

O 26χρονος γκαρντ/φόργουορντ θα γράψει ιστορία, αφού συμφώνησε με τους Μπόστον Σέλτικς σε πενταετή επέκταση συμβολαίου, η οποία θα του αποφέρει 304 εκατομμύρια δολάρια!

Το supermax αυτό συμβόλαιο αποτελεί το μεγαλύτερο (μέχρι στιγμής) στην ιστορία της λίγκας. Μάλιστα, στον τελευταίο χρόνο της συγκεκριμένης συμφωνίας, τη σεζόν 2028-29, ο Μπράουν θα πληρωθεί 70 εκατομμύρια δολάρια!

Αυτή η κίνηση βοηθά τους Σέλτικς να «δέσουν» έναν από τους κορυφαίους παίκτες τους, ωστόσο είναι αρκετά δεσμευτική για τους ίδιους.

Συγκεκριμένα, ο μισθός του παίκτη αναμένεται να καταλαμβάνει το 35% του salary cap της ομάδας. Αν ληφθεί υπόψη ότι το επόμενο καλοκαίρι ο έτερος σταρ της Βοστόνης, Τζέισον Τέιτουμ, θα μπορεί να λάβει επίσης το αντίστοιχο supermax συμβόλαιο, είναι πολύ πιθανό οι «Κέλτες» να δεσμεύσουν το 70% του salary cap τους για δύο αθλητές!

Ο Μπράουν μέτρησε την περασμένη σεζόν 26,6 πόντους, 6,9 ριμπάουντ και 3,5 ασίστ, ενώ συμμετείχε στο All Star Game και έφτασε με τους Σέλτικς μέχρι τους τελικούς περιφέρειας.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X