Βιλερμπάν: Αποχώρησε ο Πονς που διαφώνησε με Πάρκερ

Βιλερμπάν: Αποχώρησε ο Πονς που διαφώνησε με Πάρκερ
Photo Credits: INTIME

Η Βιλερμπάν ενημέρωσε πως ο Ιβς Πονς αποτελεί παρελθόν, καθώς οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αφού πέρασε ένα χρόνο στη Γαλλία, ο Ιβς Πονς θα πρέπει να αναζητήσει ξανά μια νέα ομάδα.

Η Βιλερμπάν ανακοίνωσε επίσημα ότι ο σύλλογος χώρισε τους δρόμους του με τον 24χρονο μετά την επίτευξη κοινή συναινέσει συμφωνίας. Ο Πονς είχε ακόμη ένα χρόνο στο συμβόλαιό του με τη γαλλική ομάδα, ωστόσο η νέα σεζόν θα τον βρει αλλού.

Νωρίτερα αυτή σεζόν, ο Πονς εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής του. Ο ταλαντούχος φόργουορντ είπε ότι δεν έλαβε ποτέ καμία εξήγηση για το πώς ο Τι Τζέι Πάρκερ μοίρασε τα λεπτά μεταξύ των παικτών.

«Έκανα τις ίδιες ερωτήσεις στον εαυτό μου και δεν είχα απαραίτητα απαντήσεις. Έτσι ήταν όλη τη χρονιά. Όπως είπα, αυτά είναι πράγματα που δεν μπορώ να ελέγξω. Κάθε φορά που μου δίνεται η ευκαιρία, δίνω το 100%. Μετά, είναι αλήθεια ότι ήμουν εντελώς μπερδεμένος, αναρωτιόμουν γιατί δεν είχα περισσότερο χρόνο», δήλωσε τότε συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης της Βιλερμπάν.

Σε 30 αγώνες στην EuroLeague την περασμένη σεζόν, ο Πονς είχε μέσο όρο 3,7 πόντους και 1,8 ριμπάουντ για 3,1 PIR.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X