CIES: Στην λίστα με τους ακριβότερους κάτω των 21 ο Κωνσταντέλιας

CIES: Στην λίστα με τους ακριβότερους κάτω των 21 ο Κωνσταντέλιας
Photo Credits: INTIME

O Γιάννης Κωνσταντέλιας συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τους ακριβότερους παίκτες παγκοσμίως κάτω των 21 ετών από την CIES

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη λίστα με τους ακριβότερους ποδοσφαιριστές κάτω των 21 σε παγκόσμια βάση στα Πρωταθλήματα που δεν ανήκουν στο top-5 έδωσε στη δημοσιότητα το CIES Football Οbservatory, με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Γιάννη Κωνσταντέλια να βρίσκεται στη συγκεκριμένη λίστα.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του δικεφάλου του βορρά που έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους βρίσκεται στην 6η θέση του Top10 των ποδοσφαιριστών παγκοσμίως και στα 8,8 εκατ. ευρώ.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Γκανέζος, Έρνεστ Νουάμα (15,4 εκατ. ευρώ), με τους Σεργκέι Πινιάεφ (11,1 εκατ. ευρ’ω) και Μάιρον βαν Μπρεντερόντε (10,8 εκατ. ευρώ) να συμπληρώνουν την τριάδα.

Ο Κωνσταντέλιας θεωρείται ως το μεγαλύτερο ταλέντο του ελληνικού ποδοσφαίρου αυτή τη στιγμή, με τον 20χρονο μεσοεπιθετικό να έχει παίξει ένα εξάμηνο δανεικός στην βελγική Έουπεν. Η περασμένη σεζόν του ήταν αρκετά γεμάτη, γράφοντας 32 ματς με 3 γκολ και 6 ασίστ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X