«Η Βίρτους θέλει ένα 1 εκατ. ευρώ για να αφήσει ελεύθερο τον Σενγκέλια»

«Η Βίρτους θέλει ένα 1 εκατ. ευρώ για να αφήσει ελεύθερο τον Σενγκέλια»
Photo Credits: INTIME

Το σίριαλ «Σενγκέλια» συνεχίζεται στην Ευρώπη, με ιταλικό δημοσίευμα να σημειώνει πως η Βίρτους θέλει τουλάχιστον 1 εκατομμύριο ευρώ για να τον αφήσει ελεύθερο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τόκο Σενγκέλια αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα (μαζί με του Νίκολα Μίροτιτς) στην αγορά της Ευρώπης, όμως ο Γεωργιανός άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Βίρτους.

Ο ίδιος φέρεται να θέλει να φύγει από την Μπολόνια καταβάλλοντας μάλιστα και τη σχετική ρήτρα αποχώρησης από το συμβόλαιό του, ο Παναθηναϊκός είναι «ζεστός» για την περίπτωσή του, όμως η Βίρτους, που είχε τονίσει πως ο παίκτης δε φεύγει, φαίνεται τώρα πως ζητάει αρκετά χρήματα.

Όπως αναφέρει η Corriere di Bologna η Βίρτους θέλει τουλάχιστον ένα εκατομμύριο ευρώ για να απελευθερώσει τον Σενγκέλια. Επιπρόσθετα σημειώνει πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν κάνει συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη και όχι με τη Βίρτους, ενώ γίνεται αναφορά πως η ιταλική ομάδα μπορεί να αντέξει το συμβόλαιο του Γεωργιανού.

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X