Ελευθερία Ελευθερίου: Απλώνει τόπλες το πουκάμισο και «γκρεμίζει» το Instagram (ΦΩΤΟ)

Ελευθερία Ελευθερίου: Απλώνει τόπλες το πουκάμισο και «γκρεμίζει» το Instagram (ΦΩΤΟ)

«Βροχή» τα likes

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην όμορφη Σαντορίνη βρίσκεται αυτό το διάστημα η Ελευθερία Ελευθερίου συνδυάζοντας χαλάρωση μα και επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Η νεαρή τραγουδίστρια, άλλωστε, πραγματοποιεί εμφανίσεις ανά την Ελλάδα λίγους μήνες μετά την επιστροφή από το Survivor All Star και τον Άγιο Δομίνικο.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μάλιστα, η Ελευθερία Ελευθερίου θέλησε να προκαλέσει απανωτά εγκεφαλικά με τη νέα της ανάρτηση στους διαδικτυακούς της φίλους!

Και αυτό μιας και η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα σύντομο άλμπουμ εικόνων στην οποία τον πρώτο λόγο έχει το λευκό της μπικίνι, το οποίο αναδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Σε ένα καρέ εξ αυτών, δε, το πάνω μέρος του μαγιό λείπει και η Ελευθερία Ελευθερίου απλώνει αμέριμνη το πουκάμισο της.

Δείτε την εδώ

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X