«Κιτρινόμαυρη» μαγεία! - Η Νέα Φιλαδέλφεια βάζει τα καλά της με τη δεντροφύτευση πέριξ του γηπέδου (ΦΩΤΟ)

«Κιτρινόμαυρη» μαγεία! - Η Νέα Φιλαδέλφεια βάζει τα καλά της με τη δεντροφύτευση πέριξ του γηπέδου (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Δείτε εικόνες από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλο και πιο όμορφη γίνεται η «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena»!

Ένα από τα πιο βασικά κομμάτια του ολοκληρωμένου πλάνου της λειτουργίας του γηπέδου της ΑΕΚ, η δενδροφύτευση στους όμορους χώρους κι όχι μόνο, από σήμερα γίνεται κι αυτό πραγματικότητα!

Μάλιστα, όπως ενημέρωσε η Ένωση θα γίνει και δενδροφύτευση 200 δέντρων στο Άλσος, αλλά και γκαζόν.

Η ανάρτηση της ΑΕΚ:

Ένα από τα πιο βασικά κομμάτια του ολοκληρωμένου πλάνου της λειτουργίας της OPAP Arena στην Νέα Φιλαδέλφεια, η δενδροφύτευση στους όμορους χώρους κι όχι μόνο, από σήμερα γίνεται κι αυτό πραγματικότητα.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε από νωρίς το πρωί της Δευτέρας τη δενδροφύτευση με χορηγούς τον επιχειρηματία κ. Πέτρο Στάθη, τον εφοπλιστή κ. Μιχάλη Χαλκιά και με την στήριξη της εταιρείας Greenways.

Πρέπει επίσης να σημειωθεί πως η ΠΑΕ ΑΕΚ θα προχωρήσει και στην φύτευση 200 πευκών, αλλά και γκαζόν, στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας.

 

Έτσι θα είναι τα δένδρα όταν… μεγαλώσουν:

 

«Κιτρινόμαυρη» μαγεία! - Η Νέα Φιλαδέλφεια βάζει τα καλά της με τη δεντροφύτευση πέριξ του γηπέδου (ΦΩΤΟ) «Κιτρινόμαυρη» μαγεία! - Η Νέα Φιλαδέλφεια βάζει τα καλά της με τη δεντροφύτευση πέριξ του γηπέδου (ΦΩΤΟ)

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X