«Η ΑΕΚ στους πιθανούς προορισμούς του Λουίς Τσάβεζ!»

«Η ΑΕΚ στους πιθανούς προορισμούς του Λουίς Τσάβεζ!»
Photo Credits: INTIME

Ακόμα ένας Μεξικανός γράφεται για την ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα μετά τον Πινέδα και τον Πισάρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει μετατραπέι σε αγαπημένο… όνομα για τους Μεξικανούς μιας και λόγω Ματίας Αλμέιδα, Ορμπελίν Πινέδα και Ροντόλφο Πισάρο συνδέοουν αρκετούς παίκτες μαζί της.

Η περίπτωση του Νέστορ Αραούχο δεν προχωρά προς ώρας για την ΑΕΚ, όμως οι Μεξικανοί συνεχίζουν ακάθεκτοί. Το όνομα που συνδέεται αυτή τη φορά με την Ένωση είναι του διεθνή Μεξικανού χαφ Λουίς Τσάβες. Ο 27χρονος άσος τερμάτισε το συμβόλαιο που είχε με την πρωταθλήτρια του Μεξικό, Πατσούκα λίγο μετά την κατάκτηση του Γκολντ Καπ με τον Ορμπελίν Πινέδα και πλέον αναζητά τη νέα του ομάδα.

Όπως γράφουν στο Μεξικανό, όνειρό του είναι η Ευρώπη και εκτός του ισπανικού πρωταθλήματος και της Ρωσίας αναφέρουν ως πιθανό προορισμό του την ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα.

Η αξία του στο Transfermarkt αυτή τη στιγμή υπολογίζεται στα 8 εκατομμύρια ευρώ.

Ποιος είναι ο Λουίς Τσάβες

Ο Λουίς Τσάβες είναι 27χρονος διεθνής αμυντικός μέσος που αγωνίζεται κυρίως στο «6», αλλά μπορεί να παίξει και στο «8». Μαζί με τον Ορμπελίν Πινέδα κατέκτησε το Γκολντ Καπ πριν μερικές εβδομάδες ως βασικός δίπλα στον άσος της Ένωσης.

Ο 27χρονος ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Πατσούκα και στη συνέχεια μετακινήθηκε στην Τιχουάνα όπου από τα τμήματα υποδομής έφτασε ως την ανδρική ομάδα το 2019. Τότε επέστρεψε στην Πατσούκα για κάτι πάνω από ένα εκατομμύριο. Μαζί της έχει αγωνιστεί σε 143 παιχνίδια σκοράροντας 14 γκολ και δίνοντας 12 ασιστ όντας φυσικά το βασικό της χαφ. Ακόμα έχει 24 συμμετοχές και 3 γκολ με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Τι λένε για ΑΕΚ και Τσάβες

Αναλυτικά το δημοσίευμα του «elfutbolero»:

«Παραδόξως, ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός Λουίς Τσάβες αποχωρεί από την Πατσούκα αφού έλυσε το συμβόλαιό του για να αναζητήσει το ευρωπαϊκό του όνειρο, ωστόσο, εκτός από τη Ρωσία και την Ισπανία, έχει και άλλες προτάσεις.

Μετά το ενδιαφέρον της Ντιναμό Μόσχας για τις υπηρεσίες του Λουίς Τσάβες και της
αποτυχημένη διαπραγμάτευση, αφού δεν μπόρεσε να καταλήξει σε οικονομική συμφωνία με την
ρωσική ομάδα, η Πατσούκα αποφάσισε να ανοίξει την πόρτα για τον Τσάβες. Του επέτρεψε να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη.

Αν και η πρόταση στη Ρωσία είναι ακόμα ζωντανή και άλλες ομάδες στην Ισπανία έχουν επίσης ζητήσει τον Μεξικανό, υπάρχει και τρίτη παράμετρος για τον Λουίς Τσάβες. Πρόκειται για την ΑΕΚ όπου αγωνίζεται ο Ορμπελίν Πινέδα και πρόσφατα απέκτησε τον Ροντόλφο Πισάρο.

Ο ελληνικός σύλλογος έχει προπονητή τον Ματίας Αλμέιδα.

Με την ανοιχτή επιστολή για να μπορεί να διαπραγματευτεί με οποιονδήποτε σύλλογο, ο Λουίς Τσάβες , γνωρίζει ότι θέλει να εκπληρώσει το όνειρό του στην Ευρώπη και ο εκπρόσωπός του, θα αρχίσει να χτυπά πόρτες σε διάφορους συλλόγους όπου θα πρέπει να διαπραγματευτεί μόνο τον μισθό του».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X