ΑΕΚ: Η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ευχαριστεί για την συμμετοχή στην Εθελοντική αιμοδοσία

ΑΕΚ: Η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ευχαριστεί για την συμμετοχή στην Εθελοντική αιμοδοσία
Photo Credits: INTIME

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η 20η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας με την υποστήριξη της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Τετάρτη 19 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο χώρο του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς (ΠΠΙΕΔ).

Η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ στήριξε την ευγενική πρωτοβουλία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας που διοργανώθηκε με ευθύνη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου και την συνεργασία των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας της Νέας Φιλαδέλφειας καθώς και του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς «Άγιοι Ανάργυροι». Η οργάνωση ήταν άρτια, όλα λειτούργησαν άψογα και οι διοργανωτές έκαναν την δική τους κατάθεση ψυχής.

Ωστόσο, ιδιαίτερα πρέπει να σταθούμε στην σημαντική ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών. Παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι γενικά παρατηρείται χαμηλή προσφορά αίματος, φέτος συγκεντρώθηκε αυξημένος αριθμός φιαλών αίματος και βελτιώθηκε το ρεκόρ καλοκαιρινής αιμοδοσίας ! Η Λέσχη μας ευχαριστεί από καρδιάς και συγχαίρει τους δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, τους αθλητές της ΑΕΚ και τα μέλη της Λέσχης μας για αυτή την υπέρτατη πράξη αγάπης και ανθρωπιάς.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X