«Εκτός Μουντομπάσκετ για τη Σερβία ο Γιόκιτς, αρχηγός ο Μπογκντάνοβιτς»

«Εκτός Μουντομπάσκετ για τη Σερβία ο Γιόκιτς, αρχηγός ο Μπογκντάνοβιτς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα σερβικά δημοσιεύματα τονίζουν πως ο Νίκολα Γιόκιτς μένει οριστικά εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου για τη Σερβία.
Όπως αναφέρει το «mozzartsport.com» ο αστέρας των Ντένβερ Νάγκετς και πρωταθλητής του ΝΒΑ, ενημέρωσε πως δε θα την ενισχύσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, που ξεκινάει στις 25 Αυγούστου στα γήπεδα της Ινδονήσιας, Φιλιππίνων και Ιαπωνίας.

Σημειώνεται δε πως παρά τις προσπάθειες να μεταπειστεί, ο Γιόκιτς φέρεται πως έχει πάρει την απόφασή του και δεν πρόκειται να την αλλάξει. Η απουσία του Γιόκιτς συνιστά μια τεράστια απώλεια για τη Σερβία που δε θα έχει ούτε τον Νίκολα Κάλινιτς, ενώ πιθανότατα το ίδιο θα συμβεί και με τον Βασίλιε Μίτσιτς.

Σε άλλο δημοσίευμα από τη Σερβία και από το «sportklub», αναφέρεται πως ο προπονητής της εθνικής, Σβέτισλαβ Πέσιτς, όρισε τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς ως τον νέο αρχηγό της ομάδας. Ο 30χρονος γκαρντ των Ατλάντα Χοκς θα αντικαταστήσει τον Βλαντιμίρ Λούτσιτς ως αρχηγό, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί στην εθνική Σερβίας το καλοκαίρι λόγω τραυματισμού.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X