Σε συζητήσεις με Γουλβς για Ραούλ Χιμένες η Φούλαμ

Σε συζητήσεις με Γουλβς για Ραούλ Χιμένες η Φούλαμ
Photo Credits: INTIME

Στο στόχαστρο της Φούλαμ έχει μπει ο Ραούλ Χιμένες σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ραούλ Χιμένες αποτελεί βασικό στόχο της Φούλαμ για την επίθεση, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα. Όπως αναφέρει, μάλιστα, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες βρίσκονται σε εξέλιξη, και ο Μεξικανός αποτελεί τον υπ’ αριθμόν ένα στόχο των «κότατζερς».

Ο Ιταλός δημοσιογράφος τονίζει πως καταλυτικό ρόλο στην έκβαση των διαπραγματεύσεων για τον 32χρονο θα παίξει η απόφαση για το μέλλον του Αλεξάνταρ Μίτροβιτς. Ο Σέρβος επιθυμεί τη μεταγραφή του στη σαουδαραβική Αλ Χιλάλ, και έχει ασκήσει μεγάλη πίεση στη διοίκηση των Λονδρέζων για να τον αποδεσμεύσει. Εφόσον η συγκεκριμένη μετακίνηση ολοκληρωθεί, η Φούλαμ θα έχει ένα κενό στην επίθεσή της, για την κάλυψη του οποίου θεωρεί ιδανικό αντικαταστάτη τον Χιμένες.

Ρόλο στην υπόθεση του φορ της Γουλβς θα παίξει και η απόφαση του Μάρκο Σίλβα αναφορικά με το μέλλον του. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει δεχτεί προσφορά 40 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια από την Αλ Αχλί, και η τυχόν αποδοχή της είναι πιθανό να επηρεάσει τη στάση της Φούλαμ σε σχέση με τον στράικερ των «λύκων» αφού αποτελεί προσωπική επιλογή του νυν τεχνικού της ομάδας.
Την περασμένη σεζόν, ο Χιμένες είχε 3 γκολ σε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την αγγλική ομάδα.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X