Ενδιαφέρον τεστ της ΑΕΚ στο Βόλο με το βλέμμα στο Champions League (21:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Ενδιαφέρον τεστ της ΑΕΚ στο Βόλο με το βλέμμα στο Champions League (21:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε τον Βόλο, με τον Ματίας Αλμέιδα να θέλει να δει την κατάσταση των παικτών του όσο πλησιάζουμε στα προκριματικά του Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι στην Ελλάδα δίνει απόψε (21:00, CosmoteSport 1, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) η ΑΕΚ, όπου θα αντιμετωπίσει στο Πανθεσσαλικό τον Βόλο.

Ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει την ευκαιρία να δει τους παίκτες του σε συνθήκες αγώνα, χωρίς να είναι τόσο «βαριά» τα πόδια τους από την προετοιμασία και να μοντάρει ακόμη περισσότερο την Ένωση ενόψει των προκριματικών.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αντίπαλος της «Ένωσης» θα προκύψει από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα (24/7) με την ΑΕΚ να μαθαίνει τους πιθανούς της αντιπάλους.

Αυτό είναι το προτελευταίο τεστ της Ένωσης πριν τα προκριματικά του Champions League (8/9 και 15/8), ενώ την επόμενη Κυριακή 30 Ιουλίου θα δώσει την πρόβα τζενεράλε στην Τραπεζούντα κόντρα στην Τράμπζονσπορ.

Στα μέχρι στιγμής φιλικά η ΑΕΚ έχασε με 1-0 από την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, κέρδισε 3-0 την Αντβέρπ και 5-0 και 2-0 την Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Το πλάνο της ΑΕΚ

O Αλμέιδα δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές εν συγκρίσει με το ματς κόντρα στη Σαχτάρ (5-0). Εκτός παραμένουν οι τραυματίες Αραούχο, Μάνταλος, Γκατσίνοβιτς και Φερνάντες, αλλά και ο Πινέδα που είναι στον δρόμο της επιστροφής από το Μεξικό στην Ελλάδα. Πιθανό, από την άλλη όμως, είναι το ντεμπούτο του Ροντόλφο Πισάρο. Άλλωστε, ο Μεξικανός σταρ είναι στην αποστολή, ενώ βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς έπαιζε μέχρι πρότινος στην Ίντερ Μαϊάμι.

Στην αρχική ενδεκάδα αν επιλέξει βασικούς ο «Πελάδο» αναμένεται να αγωνιστούν οι: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Άμραμπατ, Ελίασον, Τσούμπερ και Γκαρσία.

Το πλάνο του Βόλου

Από την άλλη, η ομάδα του Κώστα Μπράτσου θα τεστάρει τις δυνάμεις της απέναντι στους νταμπλούχους Ελλάδας και είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, οι Βολιώτες έχουν προχωρήσει σε αρκετές προσθήκες. Συγκεκριμένα, έχουν εντάξει στο δυναμικό τους, τους: Σιαμπάνη (τερματοφύλακα), Κόστιτς (τερματοφύλακα), Κρούζλιακ (στόπερ), Κίτσος (αριστερός μπακ), Καραγιάννης (αριστερός μπακ), Μύγα (δεξιός μπακ), Τρουιγέ (μεσοεπιθετικός, δανεικός από Παναθηναϊκό), Γκάβτσιτς (κεντρικός μέσος), Κόμπα (εξτρέμ), Μραζ (σέντερ φορ), Μωραΐτης (σέντερ φορ).

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X