Η ΑΕΚ εκτινάσσεται και πάει για Ευρώπη και αφήνει τους απέναντι στη μιζέρια τους!

Η ΑΕΚ εκτινάσσεται και πάει για Ευρώπη και αφήνει τους απέναντι στη μιζέρια τους!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου κάνει κάποιες διαπιστώσεις πριν την επίσημη έναρξη της σεζόν για την ΑΕΚ και τους ανταγωνιστές της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το βλέπεις και δεν το πιστεύεις. 25.802 διαρκείας. Λες μπας και με ζάλισε η ζέστη; Όχι, αυτό είναι το νούμερο. Εξωπραγματικό. Εν έτει 2023, ενώ βρισκόμαστε ακόμα μέσα σε οικονομικό κομφούζιο, όπου ο καθένας τα μετράει από εδώ και από εκεί για να μπορέσει να εξασφαλίσει λίγες ημέρες διακοπών ή ακόμα και μια βόλτα στην παραλία, φτάνει ο κόσμος της ΑΕΚ στον εκπληκτικό αριθμό διάθεσης 25.802 διαρκείας.

Αναλογιστείτε μάλιστα, πως αυτός ο αριθμός ρεκόρ έχει καταγραφεί ενώ δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η πώληση στα συνδεσμιακά εισιτήρια. Δηλαδή, τι θα γράψει τελικά το κοντέρ; Για ποια ποσοστά πληρότητας μπορούμε πλέον να συζητάμε; Και εντάξει, μπορεί όντως να είναι μια σούπερ περίοδος για την ΑΕΚ με τη λειτουργία του νέου γηπέδου και συνδυαστικά με την κατάκτηση του νταμπλ, αλλά εδώ η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε λογική.

Να μπούμε σε διαδικασία συγκρίσεων; Θα είναι άδικο για κάθε ομάδα που θα επιχειρήσει να σταθεί απέναντι στην ΑΕΚ. Οσο πρόμο και εάν υπάρχει, όση σπέκουλα κι αν γίνεται δεξιά κι αριστερά, η ουσία παραμένει πάντα μία. Υπάρχει μια αλήθεια, που δεν μπορεί να αλλοιώσει κανένας επικοινωνιακός μηχανισμός. Και αυτή δείχνει πως βρισκόμαστε σε μια περίοδο, όπου εάν δεν συμβούν σημεία και τέρατα, η ΑΕΚ έχει όλες τις προϋποθέσεις για να δημιουργήσει μια νέα αυτοκρατορία.

Η ΑΕΚ στα καλύτερα της

Η ΑΕΚ εκτινάσσεται και αυτό το καταλαβαίνει κανείς από κάθε κομμάτι του παζλ: τα διαρκείας, την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της (Πινέδα), την απόκτηση παίκτη που προ ετών δεν θα τολμούσαν να κοιτάξουν καν οι ελληνικές ομάδες (Πισάρο), τη διαπραγμάτευση με κορυφαία κλαμπ για την παραχώρηση ποδοσφαιριστών (Λιβάι) με τους δικούς της όρους. Με το δικό της «σπίτι», με τον κόσμο της να περιμένει τις κληρώσεις για να κανονίσει αποδράσεις και να μετρά αντίστροφα για να δει ξανά τους ήρωες του με τα «κιτρινόμαυρα».

Ηδη, όλα τα στοιχεία συνηγορούν σε όσα υποστηρίζω και δείχνουν πως η ΑΕΚ είναι στα καλύτερα της. Το… χειρότερο για τον ανταγωνισμό και αυτό που ξεσηκώνει ακόμα περισσότερο το κοινό της, είναι η ευρωπαϊκή προοπτική που ανοίγεται στα πόδια της. Η Ενωση έχει πεδίο δόξης λαμπρό για να φτιάξει το όνομα της στη γηραιά ήπειρο ξανά, να δώσει κι άλλη άνθιση στα οικονομικά της, να γίνει μεγαλύτερος πόλος έλξης για σπουδαίους παίκτες, να πάει σε άλλο επίπεδο.

Η κλήρωση του Champions League

Όπως γνωρίζετε, εδώ και μέρες είναι γνωστά τα ζευγάρια που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ όπως θα προκύψει από την κλήρωση της Δευτέρας. Οι «κιτρινόμαυροι» θα βρουν απέναντί τους τον νικητή από τα ζευγάρια του δεύτερου προκριματικού: Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Κροατία) – Αστάνα (Καζακστάν), Μπρέινταμπλικ (Ισλανδία) – Κοπεγχάγη (Δανία), Ζαλγκίρις (Λιθουανία) – Γαλατάσαραϊ (Τουρκία), Ράκοβ (Πολωνία) – Καραμπάκ (Αζερμπαϊτζάν), Ελσίνκι (Φινλανδία) – Μόλντε (Νορβηγία) και Ζρίνσκι (Βοσνία) – Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία).

Με μια γρήγορη εκτίμηση, γίνεται φανερό πως δεν υπάρχει κανένας εύκολος αντίπαλος, αλλά και κανένα μεγαθήριο. Ισως το χειρότερο να είναι το ζευγάρι από το οποίο μπορεί να προκύψουν οι Τούρκοι της Γαλατάσαραϊ, κυρίως λόγω των ιδιαίτερων σχέσεων με τους γείτονες. Εδώ οι άνθρωποι έφτασαν να απαγορεύσουν τη λειτουργία στην Παναγία Σουμελά. Την έχουν δει σερίφηδες, αλλά ας μην ανοίξω τώρα τέτοια θέματα γιατί θα χαθούμε.

Όλα είναι στο χέρι της

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X