Ο προπονητής της Λανς για τον Λιβάι Γκαρσία: «Η μεταγραφική περίοδος δεν έχει τελειώσει ακόμα, ψάχνουμε για επιθετικό»

Ο προπονητής της Λανς για τον Λιβάι Γκαρσία: «Η μεταγραφική περίοδος δεν έχει τελειώσει ακόμα, ψάχνουμε για επιθετικό»
Photo Credits: INTIME

Για το θέμα του Λιβάι Γκαρσία μίλησε ο τεχνικός της Λανς, Φρανκ Εζ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο θέμα Λιβάι Γκαρσία και όχι μόνο αναφέρθηκε την Παρασκευή ο τεχνικός της Λανς, Φρανκ Εζ.

Ο προπονητής των Γάλλων απάντησε σε ερωτήσεις για τις μεταγραφικές κινήσεις της Λανς που παρουσιάζεται αποδυναμωμένη μετά την αποχώρηση του μέσου Σέκο Φοφανά, του επιθετικού Μπούκσα και του στράικερ, Λόις Οπέντα και ήταν ψύχραιμος. «Η μεταγραφική περίοδος δεν έχει τελειώσει ακόμα», είπε αρχικά ο Εζ, ο οποίος εν συνεχεία ρωτήθηκε περί της επίθεσης και της ενίσχυσης της.

«Έχουμε δύο άκρως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές για την κορυφή της επίθεσης όπως είναι ο Σάιντ και ο Γκιλαβογκί που κάνουν καλή προετοιμασία και ψάχνουμε έναν τρίτο επιθετικό», υποστήριξε και όταν του τέθηκαν τα ονόματα των Λιβάι Γκαρσία, Βαγγέλη Παυλίδη και Μίτσι Μπατσουαγί που έχουν γραφτεί τις τελευταίες μέρες, δεν απέφυγε να απαντήσει.

«Μιλάω τακτικά με τον τεχνικό διευθυντή, Γκρεγκορί Τιλ και τον general manager, Αρνό Πουί. Όλοι οι προπονητές θα ήθελαν να έχουν έχουν πλήρη ομάδα το συντομότερο δυνατό, αλλά ξέρω τι είναι η μεταγραφική περίοδος. Δεν είναι εύκολο, το βλέπουμε σε άλλους συλλόγους. Υπάρχουν ακόμα μια – δυο περιπτώσεις με τους οποίους δουλεύουμε και θέλουμε να προχωρήσουμε. Ελπίζω να έχουμε καλά νέα τις επόμενες ημέρες», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Λανς.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X