Φορτσάρει ο Γκατσίνοβιτς για το Champions League, έτοιμος την επόμενη εβδομάδα!

Φορτσάρει ο Γκατσίνοβιτς για το Champions League, έτοιμος την επόμενη εβδομάδα!
Photo Credits: INTIME

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς αντιμετωπίζει μυϊκό τραυματισμό όμως θα είναι διαθέσιμος σε δύο περίπου εβδομάδες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στάθηκε λίγο άτυχος στην προετοιμασία της ΑΕΚ.

Ήταν ένας από τους κορυφαίους στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία και στα δπλά μάλιστα… έκανε μαγικά απέναντι στους συμπαίκτες του. Θετική ήταν και η παρουσία του στο φιλικό με τη Λοκομοτίβα Μόσχας. Ωστόσο στη συνέχεια είχε κάποιες ατυχίες με ενοχλήσεις που δεν του επέτρεπε να προπονηθεί σε φουλ ρυθμό.

Δεν αγωνίστηκε ούτε στο φιλικό με την Αντβέρπ, ούτε και σε εκείνο με τη Σαχτάρ, όμως υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία ότι ο Σέρβος άσος θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων στα τέλη του μήνα. Ο Γκατσίνοβιτς αντιμετώπιζε ένα μυϊκό πρόβλημα με ενοχλήσεις που δεν είχε όμως σχέση με την επέμβαση που έκανε πριν λίγους μήνες. Οι «κιτρινόμαυροι» έπρεπε να είναι προσεκτικοί με την αποθεραπεία του.

Συγκεκριμένα αναμένεται να επιστρέψει πριν το φιλικό με την Τράμπζονσπορ στην Τραπεζούντα στις 30 Ιουλίου. Ωστόσο μοιάζει απίθανο αυτή τη στιμή να παίξει απέναντι στην ομάδα του Τάσου Μπακασέτα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X