Mundo Deportivo: «Ο Ερυθρός Αστέρας βάζει τον πρόεδρο της Σερβίας να μπλοκάρει τη μεταγραφή του Μίροτιτς στην Παρτίζαν»

Mundo Deportivo: «Ο Ερυθρός Αστέρας βάζει τον πρόεδρο της Σερβίας να μπλοκάρει τη μεταγραφή του Μίροτιτς στην Παρτίζαν»
Photo Credits: INTIME

Δημοσίευμα της Mundo Deportivo κάνει λόγο για απειλές οπαδών του Ερυθρού Αστέρα και πιέσεις του προέδρου της Σερβίας, Αλεκσάνταρ Βούτσιτς, προς τον Νίκολα Μίροτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα έλυσε μονομερώς το συμβόλαιο του Νίκολα Μίροτιτς, όπως ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τόσο στον παίκτη και τον εκπρόσωπό του, όσο και το κοινό, το απόγευμα της Πέμπτης (21/7). Ο Μαυροβούνιος φόργουορντ έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον Οστόγια Μιγαΐλοβιτς για να φορέσει τη φανέλα της Παρτίζαν, όμως η Mundo Deportivo έρχεται να βάλει το θέμα της μεταγραφής του Μίροτιτς στη Σερβία σε μία νέα διάσταση.

Για την ακρίβεια, το γνωστό ισπανικό μέσο αναφέρει πως ο Μίροτιτς και η οικογένειά του δέχονται απειλές από οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα, ενώ τονίζει πως οι ερυθρόλευκοι του Βελιγραδίου του άσκησαν πιέσεις ακόμα και μέσω του προέδρου της χώρας, Αλεκσάνταρ Βούτσιτς, προκειμένου να τον κάνουν να αναθεωρήσει την απόφασή του και να μην ενταχθεί στο δυναμικό της Παρτίζαν.

Μένει να φανεί αν τελικά ο Μίροτιτς θα αγνοήσει όλους τους εξωτερικούς παράγοντες και θα μετακομίσει τελικά στο Βελιγράδι για να παίξει στην Παρτίζαν, ολοκληρώνοντας μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές του καλοκαιριού στην EuroLeague ή αν θα υπάρξει κάποιος ενδοιασμός από μέρους του, που θα φέρει νέα καθυστέρηση στο θέμα.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X