Κύπελλο Ελλάδας: Πέντε τα υποψήφια γήπεδα για τον τελικό και η προοπτική του εξωτερικού

Κύπελλο Ελλάδας: Πέντε τα υποψήφια γήπεδα για τον τελικό και η προοπτική του εξωτερικού
Photo Credits: INTIME

Η ΕΠΟ θα αποστείλει έγγραφα σε ΟΑΚΑ, Παγκρήτιο, Πανθεσσαλικό, Παμπελοποννησιακό και Καυταντζόγλειο για την διερεύνηση της πιθανότητας της διεξαγωγής του τελικού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet ταλαιπώρησε αρκετά την ΕΠΟ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Συγκεκριμένα, “ταξίδεψε” σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, μέχρι και σε πόλεις του εξωτερικού, για να διεξαχθεί εν τέλει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κεκλεισμένων των θυρών.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε την Πέμπτη (20/7) να σταλούν έγγραφα στις διοικήσεις των ΟΑΚΑ, Παγκρητίου, Πανθεσσαλικού, Παμπελοποννησιακού και Καυταντζόγλειου, ώστε να διερευνηθεί η πιθανότητα διεξαγωγής του τελικού της σεζόν 2023/24 σε ένα εξ αυτών.

Βέβαια, η προοπτική του εξωτερικού δεν έχει αποκλειστεί.

Εκ των αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής:

“Θα σταλούν έγγραφα στις διοικήσεις των Ολυμπιακού Σταδίου, Παγκρητίου, Πανθεσσαλικού, Παμπελοποννησιακού και Καυταντζογλείου προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα διεξαγωγής σε ένα από αυτά του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας αγωνιστικής περιόδου 2023/2024. Ταυτόχρονα, θα διερευνηθεί και η πιθανότητα διεξαγωγής σε γήπεδο του εξωτερικού”.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X