Έτοιμη να προσεγγίσει την ΑΕΚ και η Λιλ για την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία!

Έτοιμη να προσεγγίσει την ΑΕΚ και η Λιλ για την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία!
Photo Credits: INTIME

Ο Ντέιβιντ τελεί υπό παραχώρηση στη Λιλ και σύμφωνα με πληροφορίες οι Όρμπαν και Λιβάι Γκαρσία είναι οι δύο «εκλεκτοί» της για να τον αντικαταστήσουν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντέιβιντ τελεί υπό παραχώρηση στη Λιλ και οι Γάλλοι είναι έτοιμοι έχοντας τον Λιβάι Γκαρσία σε περίοπτη θέση στη λίστα τους.

Πώς συνδέονται Λιλ, Ντέιβιντ, Λιβάι Γκαρσία και ΑΕΚ; Η απάντηση έρχεται ευθύς αμέσως…

Οι άλλοτε πρωταθλητές Γαλλίας είναι πολύ πιθανό να παραχωρήσουν τον Καναδό επιθετικό, Τζόναθαν Ντέιβιντ. Μάλιστα, παίζει πολύ το σενάριο ο στράικερ της Λιλ να μετακομίσει στο Λονδίνο, μόλις οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Χάρι Κέιν στην Μπάγερν. Μάλιστα, γράφεται πως οι «λιλουά» θα πουν το «ναι» με ένα ποσό που θα ξεπερνά τα 65 εκατ. ευρώ.

Τι θα κάνει, όμως, η Λιλ για να καλύψει το κενό που θα δημιουργηθεί; Εδώ είναι το ενδιαφέρον για ΑΕΚ και Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA από τη Γαλλία, η Λιλ θα κινηθεί σε δύο μέτωπα. Το πρώτο είναι ο 21χρονος επιθετικός της Γάνδης, Γκιφτ Όρμπαν και το δεύτερο είναι ο Λιβάι Γκαρσία.

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X