Ανακοίνωσε την απόκτηση του Πάρις Λι η Βιλερμπάν

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Πάρις Λι η Βιλερμπάν
Photo Credits: INTIME

Στη Βιλερμπάν ο Πάρις Λι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την προσθήκη του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού Πάρις Λι ανακοίνωσε η Βιλερμπάν. Ο Λι επιστρέφει στην πατρίδα του, Γαλλία, όπου είχε φορέσει τη φανέλα της Μονακό τη σεζόν 2021-22 και της Ορλεάν το σεζόν 2020-21.

«Ο Πάρις θα μας δώσει πολλά πράγματα, μέσα στο παρκέ, όπως την εμπειρία υψηλού επιπέδου που έχει, τα αμυντικά του προσόντα σε παιχνίδι ένας εναντίον ενός, αλλά και το δημιουργικό του παιχνίδι. Είναι ένας αποφασιστικός παίκτης, που γνωρίζει πολύ καλά το Γαλλικό πρωτάθλημα και μπορεί να βοηθήσει τους συμπαίκτες του,» τόνισε ο τεχνικός της γαλλικής ομάδας Τι Τζέι Πάρκερ.

Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού την περασμένη σεζόν, ο 28χρονος πόιντ γκαρντ είχε 11,2 πόντους, 3,8 ασίστ, 1,6 ριμπάουντ και 1,3 κλεψίματα, σε 27,2 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο ανά αγώνα. Στο Ελληνικό πρωτάθλημα, είχε 20 συμμετοχές, με 11,5 πόντους, 4 ασίστ, 1,8 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα, σε 24,1 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X