Ο Ετό κατηγορείται για διαφθορά

Ο Ετό κατηγορείται για διαφθορά
Photo Credits: INTIME

Στο επίκεντρο μίας πολύ σοβαρής υπόθεσης, που αφορά στήσιμο αγώνων, βρίσκεται ο θρύλος της Μπαρτσελόνα και Πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Καμερούν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Στο μάτι του κυκλώνα» έχει βρεθεί ο Σαμουέλ Ετό, με τον Πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Καμερούν να εμπλέκεται σε ένα απίστευτο σκάνδαλο, που αφορά χειραγωγημένους αγώνες, αλλά και εντολή για την άνοδο συγκεκριμένης ομάδας, από τη δεύτερη στην πρώτη κατηγορία της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, κάποιες ηχογραφημένες συνομιλίες, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, εδώ και μερικές ώρες, επιβεβαιώνουν τις κατηγορίες. Στα εν λόγω ντοκουμέντα, ο παλιός θρύλος της Μπαρτσελόνα φαίνεται να συνομιλεί με τον πρόεδρο της Βικτόρια Γιουνάιτεντ, Βαλεντίν Κουέιν, δίνοντας ξεκάθαρη εντολή για την άνοδο της συγκεκριμένης ομάδας στην πρώτη κατηγορία του Καμερούν. Επιπλέον, υπάρχει ακόμα ένα αποδεικτικό στοιχείο, αφού σε συνομιλία του Ετό με πρόεδρο άλλης ομάδας της D2 (δεύτερης κατηγορίας του Καμερούν), γίνεται αναφορά στη δυνατότητα που έχει ο Πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας να ανεβάσει ή να υποβιβάσει όποια ομάδα αυτός επιθυμεί.

Για την ιστορία, η Βικτόρια Γιουνάιτεντ βρέθηκε από την 8η θέση, που βρισκόταν τον Ιανουάριο, στην εξασφάλιση της ανόδου, μετά τη διάλυση της ομάδας που κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, τη Μπερτουά.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χένρι Νιάλλα Κουάν, έκανε τα πράγματα ακόμα πιο ξεκάθαρα, δηλώνοντας πως «Ο Ετό και ο πρόεδρος της Βικτόρια Γιουνάιτεντ κατέχουν εξέχουσα θέση στην καταγγελία που έχει γίνει για διαφθορά και χειραγώγηση αγώνων. Έχει γίνει ήδη η παραπομπή σε FIFA, CAF και FECAFOOT (Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Καμερούν)».

Η Ένωση Ερασιτεχνικών Σωματείων του Καμερούν ζητά, από εκεί και πέρα, αναλυτική έρευνα, σχετικά με τον διορισμό του Σαμουέλ Ετό σε εταιρεία αθλητικών στοιχημάτων, με το ρόλο του πρεσβευτή.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X