Άρης: Σήμερα στην Αθήνα ο Μορόν

Άρης: Σήμερα στην Αθήνα ο Μορόν
Photo Credits: INTIME

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση ακόμη μίας μεταγραφής βρίσκεται ο Άρης, με τον Λορέλ Μορόν να αναμένεται να φτάσει το βράδυ της Πέμπτης στην Θεσσαλονίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άρης κυνηγούσε το μεγάλο μπαμ με την απόκτηση του Λορέλ Μορόν από την Μπέτις το φέρνει εις πέρας με τη μεταγραφή να έχει μπει στην τελική της ευθεία.

Αυτό καθώς υπάρχει συμφωνία με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει στα χέρια του και τα εισιτήρια για να ταξιδέψει την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη και να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά ώστε να αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη και τον παίκτη ο οποίος θα αποτελέσει τον ηγέτη στην κορυφή της επίθεσης των κίτρινων.

Πρόκειται για Ισπανό επιθετικό 29 ετών (1,85 ύψος) ο οποίος αγωνίζεται κατά βάση στην κορυφή της επίθεσης. Η πιο παραγωγική σεζόν του ήταν αυτή του 2019-20, όταν είχε 10 γκολ και τρεις ασίστ σε 2.031′ συμμετοχής στο πρωτάθλημα, με την Μπέτις να τερματίζει στην 15η θέση.

Τη σεζόν 2021-22 ο Μορόν πήγε δανεικός στην Εσπανιόλ. Ο Ισπανός ξεκίνησε βασικός σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος, έπαιξε συνολικά σε 21 παιχνίδια της La Liga και πέτυχε ένα γκολ σε 563′. Επέστρεψε στην Μπέτις για την περσινή σεζόν και τον Ιανουάριο έφυγε πάλι δανεικός, για την Segunda Division και τη Λας Πάλμας, με ένα γκολ σε 479′ συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Σημειώνεται πως εκτός από τις Μπέτις, Εσπανιόλ και Λας Πάλμας (στις δύο τελευταίες με τη μορφή δανεισμού), ο Μόρον έχει φορέσει και τη φανέλα των Εστεπόνα, UD Marbella, Marbella FC, Βέλες και Μπέτις Β’ (δανεικός).

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X