Συνεχίζει στην «Stark Arena» ο Ερυθρός Αστέρας, στα 12 εκατ. ευρώ το μπάτζετ του

Συνεχίζει στην «Stark Arena» ο Ερυθρός Αστέρας, στα 12 εκατ. ευρώ το μπάτζετ του
Photo Credits: INTIME

Στη Γενική συνέλευση του Ερυθρού Αστέρα πάρθηκαν αποφάσεις ενόψει της νέας σεζόν, τόσο για τα οικονομικά ζητήματα, όσο και τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ημέρα σημαντικών αποφάσεων ήταν η σημερινή (19/07) στον Ερυθρό Αστέρα, καθώς διεξήχθη η τακτική Γενική συνέλευση του συλλόγου, παρουσία των 40 από των 56 μελών.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν, ήταν και εκείνο του μπάτζετ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Μετά από συζήτηση, πάρθηκε ομόφωνα η απόφαση το μπάτζετ των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου να κυμανθεί στα 12 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που ομολογουμένως «δένει» τα χέρια του τεχνικού επιτελείου, αναφορικά με τις μεταγραφές.

Παράλληλα, συμφωνήθηκε πως για τη νέα σεζόν θα χρησιμοποιηθεί ως έδρα της ομάδας για όλα τα παιχνίδια της σε πρωτάθλημα και Ευρώπη η «Stark Arena», με αποτέλεσμα, τόσο ο Ερυθρός Αστέρας όσο και η Παρτιζάν να έχουν από κοινού την ίδια έδρα!

Τέλος, ξεκαθάρισαν και οι στόχοι του συλλόγου ενόψει της νέας σεζόν, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από την καλύτερη δυνατή πορεία σε όλες τις διοργανώσεις.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X