Ανατροπή: Τέλος ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος από την ΑΕΚ Β'!

Ανατροπή: Τέλος ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος από την ΑΕΚ Β'!
Photo Credits: INTIME

Ενώ φαινόταν ότι θα μείνει στην ΑΕΚ Β΄, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος αποτελεί παρελθόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωριστούς δρόμους χαράζουν ΑΕΚ Β΄ και Σωκράτης Οφρυδόπουλος!

Ενώ το προηγούμενο μήνα και έπειτα από συνάντηση των δύο πλευρών είχε γίνει γνωστό ότι ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός αναμένεται να συνεχίσει κανονικά στο πόστο του, με την ομάδα να είναι ελαφρώς ευχαριστημένη με την παρουσία του, πλέον βρισκόμαστε μπροστά στο διαζύγιο των δύο πλευρών.

Ο Οφρυδόπουλος συναντήθηκε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και αποφασίστηκε η ομάδα να πορευτεί με νέο προπονητή, παρά το γεγονός ότι ο Οφρυδόπουλος είχε συμβόλαιο έως το 2024.

Τις επόμενες μέρες η Ένωση θα κάνει γνωστό ποιος θα είναι ο «εκλεκτός», ο οποίος θα καθίσει στον κιτρινόμαυρο πάγκο και θα οδηγήσει την ΑΕΚ Β΄.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον μέχρι σήμερα προπονητή της ΑΕΚ Β Σωκράτη Οφρυδόπουλο.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανέλαβε τα καθήκοντα του τον Ιούλιο του 2021, ενώ από την 1η Μαρτίου του 2022 έως το τέλος της σεζόν 2021-2022 πρόσφερε τις υπηρεσίες του ως προπονητής στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο για την προσφορά του στον σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X