Ποτσετίνο: «Η συνέντευξη του Ντέλε Άλι με πόνεσε πολύ»

Ποτσετίνο: «Η συνέντευξη του Ντέλε Άλι με πόνεσε πολύ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η συνέντευξη του Ντέλε Άλι στον Γκάρι Νέβιλ πρωταγωνίστησε στην πρόσφατη αθλητική επικαιρότητα. Ο μέσος της Έβερτον μίλησε ευθέως για τα σκληρά βιώματα της παιδικής του ηλικίας όσο και για τα πιο πρόσφατα και η αθλητική κοινότητα έσπευσε να του εκφράσει τη στήριξή της.

Ένας από τους ανθρώπους που συμπαραστάθηκαν στον Άγγλο ήταν ο πρώην προπονητής του στην Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Ο νυν κόουτς της Τσέλσι αναφέρθηκε στη στεναχώρια που του προκάλεσαν τα όσα άκουσε να λέει ο Ντέλε, με τον οποίο διατηρούσε εξαιρετικές σχέσεις όσο συνεργάζονταν στους «σπερς».

«Μου ήταν πολύ δύσκολο να παρακολουθήσω αυτή τη συνέντευξη», δηλώνει αρχικά ο Αργεντινός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ESPN.

«Δεν κατάφερα να τη δω μέχρι το τέλος, γιατί με πονούσε πολύ. Ξέρει πόσο τον αγαπάμε, πόσο σημαντικός είναι για εμάς σαν άνθρωπος».

Έπειτα αναφέρθηκε συνοπτικά στον άνθρωπο Ντέλε: «Σαν παίκτης ήταν εκπληκτικός, σαν άνθρωπος όμως έχει μεγάλη καρδιά. Φυσικά είμαστε σε επαφή. Μετά το tour μας στις Ηνωμένες Πολιτείες, ελπίζω να τον δω στο Λονδίνο, να τον συναντήσω και να του δώσω μία μεγάλη αγκαλιά».
«Είναι πάντα δύσκολο να βλέπεις μία τέτοια συνέντευξη με έναν άνθρωπο που αγαπάς. Πονάει πολύ. Είναι όμως ένα πολύ δυνατό παιδί, και είναι σίγουρο ότι θα επιστρέψει δυνατότερος».

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X