Μεταγραφή αθλητικού διευθυντή από τη Σάλτσμπουργκ έκανε η Μπάγερν

Μεταγραφή αθλητικού διευθυντή από τη Σάλτσμπουργκ έκανε η Μπάγερν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάγερν Μονάχου προσέλαβε τον Κρίστοφ Φρόιντ ως νέο αθλητικό διευθυντή του συλλόγου.

Ο 46χρονος Αυστριακός θα ενταχθεί στους πρωταθλητές Γερμανίας από την αυστριακή Red Bull Σάλτσμπουργκ και θα αναλάβει επίσημα τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος από την 1η Σεπτεμβρίου.

Η Μπάγερν χώρισε τους δρόμους της πριν από ενάμισι μήνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ομάδας Όλιβερ Καν και τον αθλητικό διευθυντή Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, λίγα λεπτά αφότου κέρδισε τον 11ο συνεχόμενο τίτλο της Bundesliga στον τελευταίο αγώνα της σεζόν.

Ο Φρόιντ, επί 17 χρόνια μέλος στο οργανόγραμμα της Σάλτσμπουργκ, θα αντικαταστήσει τον Σαλιχαμίτζιτς στην Μπάγερν.

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι είναι το κατάλληλο άτομο για να ενισχύσει την ομάδα στο μέλλον, μαζί με το προπονητικό τιμ του Τόμας Τούχελ και τον τεχνικό διευθυντή Μάρκο Νέπε», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Μπάγερν Γιαν-Κρίστιαν Ντρέσεν και πρόσθεσε:

«Υπάρχει αμοιβαία συμφωνία με τη Σάλτσμπουγκ όπου ο Κρίστο έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Θα συνεχίσει να διαμορφώνει πλήρως την εικόνα της ομάδας του στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και δεν θα είναι μαζί μας μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X