Αλ Κελαϊφί σε παίκτες Παρί: «Να σέβεστε τον κόσμο που πληρώνει να σας δει!»

Αλ Κελαϊφί σε παίκτες Παρί: «Να σέβεστε τον κόσμο που πληρώνει να σας δει!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, με ένα δυνατό μήνυμα τόνισε πως οι παίκτες πρέπει να σέβονται τους οπαδούς ακόμα και αν αυτό είναι δύσκολο μετά τις ήττες.

Αν κι επέλεξε να μην συζητήσει τη συμβατική κατάσταση με τον Κιλιάν Μπαπέ, ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νάσερ Αλ Κελαϊφί, εκμεταλλεύτηκε την παρουσία του στο νέο προπονητικό κέντρο της ομάδας (Ποϊσί) για να στείλει ένα δυνατό μήνυμα στα αποδυτήρια.

«Ο σύλλογος είναι μεγαλύτερος από οποιονδήποτε εδώ. Ακόμα μεγαλύτερος κι από εμένα», τόνισε ο Άραβας αξιωματούχος, όπως αναφέρει η Equipe.

«Περιμένω να δώσετε το 200% στις προπονήσεις. Είστε στο καλύτερο προπονητικό κέντρο στον κόσμο. Θα πρέπει να είστε περήφανοι γι΄ αυτό και να επωφεληθείτε απ΄ αυτό. Έχετε τα πάντα για να πετύχετε εδώ. Δεν σας λείπει τίποτα. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην πετύχετε. Πρέπει να δουλέψετε σκληρά. Θέλω να διασκεδάζω όταν βλέπω την ομάδα μου».

Στο τέλος μιας νέας αποτυχημένης σεζόν, η οποία σημαδεύτηκε από ένα χάσμα που διευρύνθηκε με τους οπαδούς, το αφεντικό της Παρί Σεν Ζερμέν επέμεινε επίσης στο σεβασμό προς το κοινό.

«Πρέπει επίσης να σέβεστε τους οπαδούς μας, τους χορηγούς μας. Είναι όλα μέρος της δουλειάς σας. Πρέπει να είστε χαρούμενοι και περήφανοι για να το κάνετε αυτό», υπογράμμισε.

«Η σχέση δεν ήταν πάντα εύκολη την περασμένη σεζόν, αυτό είναι αλήθεια, αλλά θέλω από το πρώτο παιχνίδι να σέβεστε τους οπαδούς. Μετά τους αγώνες θέλω να πηγαίνετε να βλέπετε τους φιλάθλους. Πληρώνουν για να έρθουν να σας δουν, να σας υποστηρίξουν. Πρέπει να το σεβαστείτε αυτό, ακόμα κι αν είναι δύσκολο μερικές φορές».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X