Επίθεση των οπαδών της Ίντερ στον Λουκάκου: «Δεν θέλουμε να σε ξαναδούμε, μας πρόδωσες»

Επίθεση των οπαδών της Ίντερ στον Λουκάκου: «Δεν θέλουμε να σε ξαναδούμε, μας πρόδωσες»
Photo Credits: INTIME

Καθόλου δεν άρεσε στους οπαδούς της Ίντερ η είδηση πως ο Ρομέλου Λουκάκου έχει συμφωνήσει με τη Γιουβέντους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επίθεση στον Ρομέλου Λουκάκου εξαπέλυσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ίντερ με επίσημη ανακοίνωσή τους, λέγοντας πως δεν θέλουν να τον δουν ξανά.

Καθόλου δεν άρεσε στους οπαδούς της Ίντερ η είδηση πως ο Ρομέλου Λουκάκου έχει συμφωνήσει με τη Γιουβέντους για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Ο Βέλγος φορ αγωνιζόταν στους «νερατζούρι» ως δανεικός από την Τσέλσι, ωστόσο αναμένεται να αποχωρήσει από τους Λονδρέζους, με τη «Μεγάλη Κυρία» να κινείται για την απόκτησή του.

Έτσι, οι οργανωμένοι οπαδοί των Ιταλών έκαναν επίθεση στον Λουκάκου, λέγοντας πως τους πρόδωσε, τους μαχαίρωσε πισώπλατα και για αυτό δεν θέλουν να τον δουν ξανά.

«Δεν θέλουμε να σε ξαναδούμε Λουκάκου. Μας πρόδωσες. Πάντα σε υπερασπιζόμασταν στις δύσκολες στιγμές σου, αλλά τώρα εσύ μας μαχαίρωσες πισώπλατα. Πουλάς τον εαυτό σου σε όποιον σου προσφέρει περισσότερα λεφτά, ενώ έχει φιλήσει το σήμα μας. Δεν είσαι πραγματικός άντρας», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανάρτηση του συνδέσμου οπαδών της Ίντερ.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X