Και επίσημα στον Παναιτωλικό ο Μάριος Οικονόμου

Και επίσημα στον Παναιτωλικό ο Μάριος Οικονόμου
Photo Credits: INTIME

Υπέγραψε για δύο χρόνια στον Παναιτωλικό ο Μάριος Οικονόμου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάριος Οικονόμου έγινε και επίσημα παίκτης του Παναιτωλικού και ο 31χρονος διεθνής κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Μια ανάσα από τον Παναιτωλικό βρισκόταν ο Μάριος Οικονόμου και πλέον είναι επίσημα παίκτης του, καθώς τα «καναρίνια» ανακοίνωσαν την απόκτηση του διεθνή κεντρικού αμυντικού.

Ετσι ολοκλήρωσαν ένα μεταγραφικό «μπαμ» και μάλιστα ο 31χρονος στόπερ με μεγάλη και πετυχημένη θητεία στην ΑΕΚ και τα ιταλικά γήπεδα υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Μάριος Οικονόμου είναι από σήμερα ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού. Γεννήθηκε στις 06.10.1992 στα Γιάννενα και άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον ΠΑΣ, απ’ τον οποίο παραχωρήθηκε στην Cagliari. Στην Ιταλία αγωνίστηκε επίσης σε SPAL, Bologna, Bari και μέχρι πρόσφατα στη Sampdoria. Ενδιάμεσα αγωνίστηκε στη Super League με την ΑΕΚ και με την Copenhagen με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Δανίας το 2022.

Ο διεθνής (6 συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδας) κεντρικός αμυντικός με συμμετοχές σε όλες τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Champions League, Europa League, Conference League) υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X