«Θέλει δανεικό τον Ντουάρτε ο Ολυμπιακός, κλειδί η εξ ολοκλήρου κάλυψη του συμβολαίου του»

«Θέλει δανεικό τον Ντουάρτε ο Ολυμπιακός, κλειδί η εξ ολοκλήρου κάλυψη του συμβολαίου του»
Photo Credits: INTIME

Ο Ολυμπιακός θέλει δανεικό με οψιόν τον Ντουάρτε σύμφωνα με τους Ισπανούς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Ντομίνγκος Ντουάρτε ακούγεται για ακόμη μία μέρα στο μεταγραφικό προσκήνιο του Ολυμπιακού, αναλύοντας τα δεδομένα της πρότασης.

Ο Ντομίνγκος Ντουάρτε βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στη θέση του στόπερ καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής με τον οποίο συνεργάστηκε στη Γρανάδα ο Μαρτίνεθ.

Οι Ισπανοί ανέφεραν πως οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τη Χετάφε για την απόκτησή του και νέα δημοσιεύματα, ανέλυσαν την πρόταση που έχει κάνει ο σύλλογος για τον υψηλόσωμο αμυντικό.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο της Marca, ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει δικό του τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο και να τοποθετήσει οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Ωστόσο, το «κλειδί» για να πει το ναι η ισπανική ομάδα είναι να καλυφθεί εξ ολοκλήρου το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή από τον Ολυμπιακό, κάτι το οποίο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, δεν είναι εφικτό να συμβεί.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X