Στο στόχαστρο της Νιούκαστλ ο Ντισασί

Στο στόχαστρο της Νιούκαστλ ο Ντισασί
Photo Credits: INTIME

Για τον Αξέλ Ντισασί έχει βάλει πλώρη η Νιούκαστλ προς ενίσχυση της άμυνάς της. Βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μονακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Αξέλ Ντισασί της Μονακό, κατέθεσε η Νιούκαστλ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Foot Mercato. Η προσφορά φτάνει τα 40 εκατ. ευρώ για τον διεθνή αμυντικό, ο οποίος αποτελεί σημαντική λύση για την άμυνα των Άγγλων που έχουν να αντιμετωπίσουν κορυφαίες επιθέσεις στο Champions League.

Απ’ την άλλη οι Μονεγάσκοι θα απαιτήσουν παραπάνω από το προσφερόμενο ποσό με τις «καρακάξες» να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις. Στο «παιχνίδι» για τον 25χρονο Γάλλο βρίσκεται και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της οποίας όμως δεν αποτελεί προτεραιότητα τη δεδομένη στιγμή.

Ο Ντισασί αγωνίζεται στη Μονακό από το 2020 με 103 συμμετοχές και 9 γκολ ενώ έκανε ντεμπούτο στην εθνική Γαλλίας μόλις πέρσι .Το ισχύον συμβόλαιο του με την ομάδα του Πριγκιπάτου είναι για δύο ακόμη χρόνια και τον είχε αποκτήσει έναντι του ποσού των 13 εκατ. ευρώ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X