ΑΕΚ: Ο Αντρέα Καντελόρο νέος Τεχνικός Διευθυντής στο Futsal!

ΑΕΚ: Ο Αντρέα Καντελόρο νέος Τεχνικός Διευθυντής στο Futsal!
Photo Credits: INTIME

Ο Αντρέα Καντελόρο αναλαμβάνει Τεχνικός Διευθυντής της ανδρικής ομάδας Futsal έχοντας παράλληλα και χρέη υπεύθυνου μεταγραφικού σχεδιασμού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντρέα Καντελόρο αναλαμβάνει νέος Τεχνικός Διευθυντής στην ανδρική ομάδα Futsal της ΑΕΚ.

Ο Ιταλός ου θα έχει και χρέη υπεύθυνου μεταγραφικού σχεδιασμού αναμένεται να βοηθήσει για την δημιουργία μιας ισχυρής και ελκυστικής ομάδας που θα έχει ως στόχο την κατάκτηση τίτλων.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Αντρέα Καντελόρο αναλαμβάνει Τεχνικός Διευθυντής της ανδρικής ομάδας Futsal του Συλλόγου, έχοντας παράλληλα χρέη υπευθύνου του μεταγραφικού σχεδιασμού. Σκοπός της Διοίκησης είναι η δημιουργία μιας ισχυρής και ποδοσφαιρικά ελκυστικής ομάδας με τη διατήρηση του βασικού ελληνικού κορμού και την ενίσχυση με ποιοτικότατους ξένους ποδοσφαιριστές με ξεκάθαρο στόχο την επανάκτηση των πρωτείων, τη διεκδίκηση και κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων και τη διάκριση στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Αντρέα Καντελόρο έχει διατελέσει Αθλητικός Διευθυντής στην Σιβις Κολεφέρο τη σεζόν 2011-12, όταν και αναδείχθηκε ως ο νεαρότερος Αθλητικός Διευθυντής στην Ιταλία. Ακολούθησε για μία τετραετία, η παρουσία του στη Βιτέρμπο την οποία οδήγησε σε τρεις διαδοχικούς τίτλους, ενώ το 2018 ανέλαβε Αθλητικός Διευθυντής στην επίσης ιταλική Πράτο. Το 2019 έκανε το μεγάλο βήμα, αναλαμβάνοντας Τεχνικός Διευθυντής στην Ομοσπονδία των Μαλδίβων, ενώ παράλληλα ανέλαβε τον ίδιο ρόλο στην ομάδα της Αβελίνο που αγωνίζεται στην Serie A. Το 2021 ανέλαβε Τεχνικός Διευθυντής στην Βιτουλάνο (Serie A), ενώ από το Γενάρη του 2021 εκτελεί χρέη αντιπροσώπου της ιταλικής ομοσπονδίας.

Αντρέα, καλή επιτυχία!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X